ΑΝΤ1 και Πρώτο Θέμα σε επικίνδυνα παιχνίδια για τη ρευστότητα των τραπεζών, άμεση ανασκευή από τον ΑΝΤ1 (Video)

Σε μια προσπάθεια χειραγώγησης του εκλογικού σώματος και της κοινής γνώμης επιδόθηκε χθες σε (δήθεν) έκτακτο δελτίο ειδήσεων ο ΑΝΤ1, όπου αναφέρθηκε ότι η πολιτική αστάθεια δημιουργεί πρόβλημα στη ρευστότητα των τραπεζών και ότι έσπευσαν στον ΕΛΑ παίρνοντας ρευστότητα μόνο 15 μέρες.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτή είναι η συνήθης διαδικασία. Ο ΕΛΑ δεν δίνει για παραπάνω μέρες ρευστότητα. Μπορεί να δώσει μόνο για 15 μέρες και μάλιστα όχι για μεγάλα ποσά. Μετά επανεξετάζεται και ξαναπαίρνουν για άλλες 15 μέρες. Η επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ θα επανεξετάσει το θέμα στις 15 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής «οι ανάγκες του τραπεζικού συστήματος υπερκαλύπτονται με τη χθεσινή απόφαση, στον βαθμό μάλιστα που η προσφυγή των τραπεζών στον ELA είχε προληπτικό χαρακτήρα.»
Στο ίδιο κλίμα το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος με το χαρακτηριστικό τίτλο ότι «Ο Ντράγκι έδωσε λεφτά στις τράπεζες για… 15 ημέρες»!
Άμεση ήταν η αντίδραση του  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πάνος Σκουρλέτης  απέστειλε μέσω twitter την Τετάρτη το βράδυ, προς τον ΑΝΤ1 και το Πρώτο Θέμα για τις τρομοκρατικές τους ειδήσεις αναφορικά με τις τράπεζες.
Με αφορμή
Υπενθυμίζω ότι και στις πρόσφατες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές το Μάιο του 2014 ο ΑΝΤ1 είχε επιδοθεί σε ανάλογη κινδυνολογία ακριβώς μία ημέρα πριν τις εκλογές.
Ο ΑΝΤ1 τρομοκρατεί με τη ρευστότητα των τραπεζών
Τα βίντεο από τα παλιότερα "προεκλογικά" δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1. Μάλιστα είχε αναγκαστεί η κ. Χούκλη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, όμως όπως δυστυχώς βλέπουμε επαναλαμβάνονται τα ίδια κρούσματα παραπληροφόρησης με τον ίδιο τρόπο. Να ελπίζουμε σε μια εκ νέου ανασκευή και ένα τέλος σε αυτή την δεοντολογικά απαράδεκτη και πολιτικά ανορθόδοξη επιχείρηση χειραγώγησης. Αντιδεοντολογική προπαγάνδα υπερ Σαμαρά από τον ΑΝΤ1 Ο ΑΝΤ1 επιτίθεται στους βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν ΠτΔ! Ο Κ. Πουλάκης: Κόπηκε στις εξετάσεις... το δελτίο του ΑΝΤ1 το Σάββατο Παπαδημούλης: Το Σάββατο το δελτίο του ΑΝΤ1 έπεσε πολύ κάτω από την βάση πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...