Παραδόθηκε στο κοινό η πλατεία Θεμιστοκλή στον Πειραιά


Παραδόθηκε στους κατοίκους έπειτα από ριζική ανάπλαση η πλατεία Θεμιστοκλή στο 5ο διαμέρισμα Πειραιά.
Η ανακατασκευή της πλατείας, έκτασης 2.500 τ.μ., πραγματοποιήθηκε με δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και περιλαμβάνει σύγχρονη παιδική χαρά έκτασης 1.000 τ.μ..

Επίσης τοποθετήθηκαν νέες πλακοστρώσεις, καινούρια παγκάκια, φυτά και διαθέτει επαρκή φωτισμό για να μπορούν τα παιδιά να παίζουν με ασφάλεια.
«Στέκομαι σήμερα εδώ, στην πλατεία Θεμιστοκλή με ιδιαίτερη χαρά, αφενός επειδή είναι το πρώτο έργο που εγκαινιάζει η νέα δημοτική αρχή, αλλά και εγώ προσωπικά και αφετέρου επειδή πιστεύω ότι ξεκινήσαμε και τηρούμε σχετικά σύντομα, τηρουμένων των αναλογιών, αυτά τα οποία λέγαμε προεκλογικά και βάσει των οποίων ζητήσαμε την εμπιστοσύνη σας για να βελτιώσουμε τα πράγματα στην πόλη μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε ότι «σήμερα εγκαινιάζουμε μία σειρά από έργα τα οποία έχουμε προετοιμάσει το τελευταίο τρίμηνο και θα είναι χαρά μεγάλη να δούμε κάθε διαμέρισμα στον Πειραιά να έχει, όχι μόνο μία αλλά και δύο, τρεις παιδικές χαρές, πλατείες, γήπεδα γιατί για εμάς το μέλλον είναι τα παιδιά, τα παιδιά του Πειραιά».
«Για άλλη μία φορά δεν θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Θα απαντάμε με έργα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα τις ημέρες που έρχονται», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...