ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΕΝΟΙΚΙΟ... ΦΕΣΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Κουρουμπλής αποκάλυψε πως το υπουργείο καταβάλλει 4 εκ ευρώ το χρόνο για κτήριο 32.000 τετραγωνικών που στεγάζει υπηρεσία με μόλις 15 άτομα προσωπικό.


Το θέμα του ΤΑΙΠΕΔ «άνοιξε» ο νέος υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίπτωση κτηρίου με υπέρογκο κόστος.

«Η ιστορία του ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να ανοίξει. Το πούλησε το ΤΑΙΠΕΔ το κτίριο αυτό σε μία τράπεζα, με δέσμευση να το νοικιάζουμε για 30 χρόνια, με 4 εκατ. ευρώ και τη συντήρηση δική μας» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε «Έδωσα ένα μήνυμα χθες σε κάποιους ότι τώρα υπουργός είμαι εγώ. Σε όλα αυτά τα συμφέροντα που έχουν αλωνίσει αυτόν τον χώρο τόσα χρόνια. Το Εθνικό σύστημα είναι γερασμένο».

Αναφερόμενος στη νέα κυβέρνηση είπε: «Θα αποδειχθούμε πολύ ικανοί και ας είμαστε νέοι στην κυβέρνηση. Ούτε αυτοκτονικές τάσεις έχουμε, ούτε λιγότερη αγάπη για τον τόπο»

Πρόσθεσε επίσης: «θα ήταν πολιτικός τυχοδιωκτισμός να έχεις την ευθύνη μιας χώρας και να έχεις τη λογική του τσαμπουκά».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...