Η κρυμμένη έκπληξη που μεταμορφώνει αυτοκίνητο της Tesla Motors στο υποβρύχιο όχημα του Τζέιμς Μποντ

Η Tesla Motors του Έλον Μασκ είναι ένας από τους μεγαλύτερους «παίκτες» στον χώρο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ως εκ τούτου τα μοντέλα της παρουσιάζουν πάντοτε ιδιαίτερο ενδιαφέρον – ωστόσο, το Tesla Model S πάει ένα βήμα παραπέρα, χάρη σε ένα «easter egg» (κρυμμένη έκπληξη- πλάκα),
που «μετατρέπει» το αυτοκίνητο στο διάσημο υποβρύχιο όχημα του Τζέιμς Μποντ, πράκτορα 007 από το «Η κατάσκοπος που με αγάπησε» (τουλάχιστον, εικονικά).
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Business Insider, o οδηγός- κάτοχος του οχήματος αποκτά πρόσβαση στο easter Egg μέσω της 17 ιντσών οθόνης του αυτοκινήτου. Σημειώνεται πως με την εταιρεία επικοινώνησε το Jalopnik, επιβεβαιώνοντας ότι το easter egg είναι όντως πραγματικό.
Κάνοντας κλικ στο μενού ελέγχου, οι κάτοχοι του αυτοκινήτου μπορούν να κρατήσουν πατημένο το «Τ» για να ανοίξουν την login οθόνη τεχνικού και στη συνέχεια να πατήσουν «007». Το αυτοκίνητο που εμφανίζεται στην οθόνη μεταμορφώνεται στο εντυπωσιακό Lotus Esprit της ταινίας, και παρατίθενται τεχνικά χαρακτηριστικά για το υποβρύχιο «mode» λειτουργίας του.
Σημειώνεται ότι ο Έλον Μασκ είναι μεγάλος φαν του συγκεκριμένου οχήματος που πρωταγωνίστησε στην ταινία, το οποίο και έχει αγοράσει.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...