Όταν τα λεφτά συνδυάζονται με την...ομορφιά - Οι 5 πιο όμορφοι δισεκατομμυριούχοι

Είναι λίγοι οι άνθρωποι που συγκαταλέγονται στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους σε αυτό τον κόσμο. Ακόμα λιγότεροι είναι επίσης εκείνοι οι δισεκατομμυριούχοι που τυγχάνει να είναι και ιδιαίτερα εμφανίσιμοι.
Με την ομορφιά λοιπόν και τα δισεκατομμύρια, αυτά είναι 5 από τα πιο ισχυρά και επιθυμητά άτομα στον κόσμο. Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούν να κάνουν...

5. Tory Burch – Περιουσία: 1 δισ. δολ.
Via nypost.com
Οι πιθανότητες να έχετε δει το χρυσό έμβλημα της Tory Burch σε παπούτσια, τσάντες και αρώματα σε εμπορικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, είναι πολλές καθώς είναι πολύ διάσημο. Η Tory Burch, μεγιστάνας της μόδας, είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Tory Burch. Η περιουσία της τώρα αποτιμάται στα 1 δισ. δολάρια αφότου λάνσαρε τη μάρκα το 2004.
4. Aerin Lauder Zinterhofer – Περιουσία: 1,3 δισ. δολ.
Via vogue.com
Η Aerin Lauder είναι ευλογημένη με ομορφιά και δισεκατομμύρια. Ο πατέρας της ήταν ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αυστρία και υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου. Εάν το επίθετό της ακούγεται οικείο, είναι ίσως επειδή είναι η εγγονή του μεγιστάνα των καλλυντικών και ιδρυτή της Estee Lauder.
Προερχόμενη από μια ισχυρή και όμορφη οικογένεια, η Aerin Lauder φαίνεται να συνέχισε την κληρονομιά των παππούδων της, θαυμάσια. Η Lauder σπούδασε στην Σχολή Annenberg στο τμήμα Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια. Σήμερα είναι η Creative Director της εταιρείας Estee Lauder, και «τρέχει» και το δικό της εμπορικό σήμα, το AERIN.
3. Stefan Quandt – Περιουσία: 15,5 δισ. δολ.
Via pixshark.com
Προέρχεται από μια οικογένεια ισχυρών ανθρώπων. Η περιουσία του Quandt ανέρχεται στα 15,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ένας Γερμανός μηχανικός ο οποίος έκανε την περιουσία του μέσω ενός ποσοστού 17,4% στην BMW, που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Υπηρετεί σήμερα στο Εποπτικό Συμβούλιο της BMW και κατέχει ένα μερίδιο 18,3% στη Delton AG, μια εταιρεία ψηφιακών συστημάτων ασφαλείας η οποία προηγουμένως ανήκε στη μητέρα του. Πρόσφατη έρευνα εξετάζει τον ρόλο της οικογένειας Quandt στη Γερμανία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Χίτλερ.
2. Petr Kellner – Περιουσία: 11 δισ. δολ.
Via byznys.lidovky.cz
Ο Kellner ονομάστηκε ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Τσεχική Δημοκρατία και η περιουσία του εκτιμάται ότι είναι αξίας 11 δισεκατομμυρίων αμερικανικών δολαρίων. Τα περισσότερα από τα χρήματά του προέρχονται από την PPF, τα ασφαλιστικά και επενδυτικά αμοιβαία κεφάλαια που ίδρυσε το 1991, μετά την ιδιωτικοποίηση της Τσεχίας. Κατέχει το 98,4% του PPF, ένα αεροπλάνο Boeing 737 και ακίνητα σε πολλές χώρες. Ο Kellner διαθέτει και καλλιτεχνικές αναζητήσεις καθώς ασχολείται με τη φωτογράφηση.
1. Laurene Powell Jobs – Περιουσία: 19,4 δισ. δολ.
Via nytimes.com
Η Λορίν Πάουελ Τζομπς κληρονόμησε την περιουσία του Steve Jobs, όταν εκείνος πέθανε το 2011. Το ποσό προήλθε από τις 38,5 εκατομμύρια μετοχές της Apple και ένα ποσοστό 7,3% στην εταιρεία Walt Disney. Η Λορίν Πάουελ Τζομπς είναι κάτοχος MBA από το Stanford School of Business και ίδρυσε το College Track που βοηθά να βελτιώσει τα ποσοστά αποφοίτησης μεταξύ μη-προνομιούχων κοινοτήτων. Η Laurene Powell Jobs ονομάστηκε ο 29ος πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ, με περιουσία 19,4 δισεκατομμύρια δολάρια.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...