Κάντις Σουέινπολ: Η πιο «καυτή» μπαλαρίνα του κόσμου (εικόνες και βίντεο)

Είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα της Victoria's Secret και έχει αναδειχτεί η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη. Διαφωνείτε;
Πέρσι τέτοιο καιρό, το περιοδικό «Maxim» της έδωσε την κορυφαία θέση στη λίστα με τις 100 πιο «καυτές» γυναίκες της χρονιάς (πίσω της έμειναν ονόματα όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Ιρίνα Σάικ, η Τζένιφερ Λόρενς και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο).


Σε πρόσφατη αποκαλυπτική φωτογράφηση -με κεντρικό concept το μπαλέτο- η Κάντις Σουέινπολ, η εντυπωσιακή καλλονή από τη Νότια Αφρική με τις τέλειες αναλογίες, το καλογυμνασμένο κορμί και τις αρμονικές κινήσεις, δείχνει για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους μια τέτοια θέση της αξίζει.

Η Σουέινπολ, η οποία ανήκει στο κλαμπ των μοντέλων της Victoria's Secret, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να «χτίσει» ένα τεράστιο brand γύρω από το όνομά της και να μπει στις λίστες του Ford ως ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου (με ετήσιο εισόδημα άνω των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων).

πηγη

Αυτή είναι η πιο «καυτή» γυναίκα της χρονιάς!

Το μοντέλο από τη Ν. Αφρική, η ραγδαία ανερχόμενη Καντίς Σουέινπολ, οδηγεί τη λίστα των πιο σέξι γυναικών του Maxim, αφήνοντας πίσω της ονόματα όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Τζένιφερ Λόρενς

Μια καλλονή από τη Νότιο Αφρική, ένας από τους διάσημους άγγελους της Victoria's secret είναι η πιο «καυτή» γυναίκα της χρονιάς, σύμφωνα με τη διάσημη λίστα του περιοδικού Maxim. Η Καντίς Σουέινπολ ηγείται στη λίστα των Hot 100, αφήνοντας πίσω της διάσημα ονόματα του κινηματογράφου όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Τζένιφερ Λόρενς και η Μίλα Κούνις.
«Είναι μια τεράστια τιμή για μένα» δήλωσε κολακευμένη η πιο «καυτή» γυναίκα του κόσμου για φέτος. «Και μόνο το ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες είναι ένα υπέροχο συναίσθημα...».
Ο διευθυντής δημιουργικού του περιοδικού, Πολ Μαρτίνεθ, χαρακτήρισε την καλλονή από τη Νότιο Αφρική «εκπληκτική, σοφιστικέ και εξαιρετικά κομψή». Δικαιολόγησε την απόφαση του περιοδικού να της απονείμει την κορυφαία θέση στην καθιερωμένη ετήσια λίστα του με τις πιο σέξι γυναικείες παρουσίες, εξηγώντας ότι πέρα από την ομορφιά της, η Σουέινπολ, κατάφερε να καθιερωθεί στο διεθνές στερέωμα «χτίζοντας» ένα τεράστιο brand γύρω από το όνομά της.
Στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Σουέινπολ, βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον, τρίτη η Κέιτι Πέρι, τέταρτη η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ και πέμπτη η Τζένιφερ Λόρενς. Η κορυφαία δεκάδα συμπληρώνεται από τις Ζόι Ντεσανέλ (6), Αλεσάντρα Αμπρόζιο (7), Τζέσικα Αλμπα (8), Μίλα Κούνις (9), Κάρα Ντελεβίν (10).










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...