Στο λιμάνι του Πειραιά το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο "Mein Sciff 3"

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο "Mein Sciff 3" της TUI Cruises, κατά την πρώτη επίσκεψή του στο λιμάνι του Πειραιά, υποδέχθηκε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, εκπρόσωποι της Ένωσης Κρουαζιεροπλοίων, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά Γεώργιος Δαβάκης.


Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 300 μέτρων, έχει δυνατότητα μεταφοράς 2.500 επιβατών, διαθέτει 1.250 καμπίνες, πλήρωμα 1.000 ατόμων, ενώ πλοίαρχός του είναι ο έλληνας Ιωάννης Αναστασίου.

Ναυπηγήθηκε στη Φινλανδία το 2014 και πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην κεντρική και ανατολική Μεσόγειο με αναχώρηση από Μάλτα και προορισμό τον Πειραιά και τη Μύκονο.
Το "Mein Sciff 3" θα επισκέπτεται το λιμάνι του Πειραιά όλο το καλοκαίρι 2015.

Ο πρόεδρος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης υποδεχόμενο τον πλοίαρχο στον οποίο παρέδωσε εμβλήματα και βιβλία, χαρακτήρισε το λιμάνι του Πειραιά "βασικό κόμβο της μεσογειακής κρουαζιέρας" και λιμάνι - πρότυπο, αφού παρέχει όλες τις αιτούμενες από τις εταιρίες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και κυρίως περιβαλλοντικές ευκολίες, τροφοδοσίες και συνθήκες ασφαλείας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...