Onirama live & Αποστολία Ζώη στο Camorra Club στο Κολωνάκι! κάθε Σάββατο

Η επιτυχία συνεχίζεται για το πιο δυναμικό συγκρότημα, τους ONIRAMA και την εντυπωσιακή Αποστολία Ζώη!
Μετά από 5 μήνες εκρηκτικών εμφανίσεων στο Camorra Club και ενώ ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε φινάλε στο τέλος Μαρτίου, η μεγάλη επιτυχία και η αγάπη του κόσμου ανέτρεψαν τα σχέδια!
Το πιο δυναμικό συγκρότημα, οι ONIRAMA, θα συνεχίσουν να ξεσηκώνουν το κοινό του Camorra Club με το ανατρεπτικό τους πρόγραμμα και να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού και τον Απρίλιο, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!
Μαζί τους η πάντα λαμπερή Αποστολία Ζώη!
Οι ONIRAMA επιστρέφουν στην Αθήνα με ξεχωριστές live εμφανίσεις στον ριζικά ανακαινισμένο χώρο του Camorra (πρώην Kalhua), που στήθηκε αποκλειστικά για να φιλοξενήσει το εκρηκτικό πρόγραμμα του πιο δυναμικού συγκροτήματος!
Οι ONIRAMA με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό show για τα ελληνικά δεδομένα που ξεχωρίζει και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής διασκέδασης της πόλης.
Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα ετοιμάζει μουσικές εκπλήξεις παρουσιάζοντας αγαπημένες επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών.
Το πρώην Kalhua, που δεσπόζει στην οδό Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου, ανακαινίσθηκε ριζικά για να υποδεχθεί το κοινό και να το μεταφέρει σε μία άλλη εποχή ενθουσιάζοντας και αποτελώντας το πιο hot σημείο συνάντησης της Αθήνας κάθε Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...