Δωρεάν για 4 "Νύχτες-Μέρες" & ανοιχτό για πρώτη φορά το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Τις πόρτες του στο κοινό ανοίγει για πρώτη φορά το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, από τις 21 ως τις 24 Ιουνίου, με ένα πολυσυλλεκτικό, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, πρόγραμμα, από το απόγευμα έως το ξημέρωμα, «κάνοντας με αυτόν τον τρόπο... τη Νύχτα Μέρα».

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες θα αντανακλούν τον «προγραμματισμό της μετέπειτα λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)» θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: ξεναγήσεις στο Πάρκο, προβολή ντοκιμαντέρ για το ΚΠΙΣΝ, συναυλίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, αγώνα δρόμου με σημείο εκκίνησης το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμό στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, σκάκι με τον Γκάρι Γκασπάροφ και δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά και οικογένειες.

Από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου έως την Τετάρτη 24/6 θα παρουσιαστεί το τριμερές ολονύχτιο πρόγραμμα προβολών βίντεο αρτ «Fireflies in the Night», υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ρόμπερτ Στόρ, και των επιμελητριών Μπάρμπαρα Λόντον, Καλλιόπης Μηνιουδάκη και Φραντσέσκα Πιετροπάολο, το οποίο θα περιλαμβάνει προβολές ορισμένων από τα πιο σημαντικά έργα της διεθνούς βίντεο αρτ.

Η είσοδος για όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...