Μπείτε στο μυθικό παλάτι που θα γιορτάσει ο Μπέκαμ τα 40

Εικόνες απίστευτης χλιδής από το παλάτι στο Μαρακές που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα γιορτάσει τα 40 του χρόνια το Σάββατο 2 Μαϊου. Ποιοι διάσημοι θα του πουν happy birthday
Θα εισέλθει στα 40 του χρόνια σαν Μαχαραγιάς… Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που «έκλεισε» για τα επερχόμενα γενέθλιά του το Σάββατο 2 Μαΐου το 5 αστέρων ξενοδοχείο Amanjena λίγο έξω από το Μαρακές, μια επιλογή που δεν έγινε τυχαία διότι εκεί ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του με τη γυναίκα και μητέρα των παιδιών του, Βικτόρια.




Από τον Τομ Κρουζ έως τον πρώην της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι

  Μεγάλο πάρτι διοργανώνεται για το Σάββατο για την επέτειο των γενεθλίων του σταρ των γηπέδων. Θα του τραγουδήσουν μεταξύ άλλων το happy birthday ο Τομ Κρουζ. Ο αμερικάνος ηθοποιός συνδέθηκε φιλικά με τους Μπέκαμ όταν ζούσαν στις ΗΠΑ λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Κολλητός φίλος του Μπέκαμ και επίσης προσκεκλημένος είναι ο πρώην σύζυγος της Μαντόνα, βρετανός σκηνοθέτης, Γκάι Ρίτσι. Στην παρέα θα προστεθεί ο Γκόρντον Ράμσι και ο πρώην συμπαίκτης του Μπέκαμ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νεβίλ, και ο καλύτερός του φίλος, Ντέιβ Γκάρντνερ με τη φιλενάδα του, τη γνωστή ηθοποιό, Λιβ Τάιλερ. ΄Ολοι είναι προσκεκλημένοι του ζεύγους Μπέκαμ στο Μαρακές όπου διοργανώνεται το φαντασμαγορικό πάρτι.



Το μυθικό Amanjena

   Ατμόσφαιρα αλά «χίλιες και μία νύχτες» υπόσχονται τα δωμάτια του μυθικού ξενοδοχείου (χτισμένο στην αρχιτεκτονική παράδοση των Μαυριτανών), τα οποία διαθέτουν ανέσεις που θα ζήλευε ο σουλτάνος, διαθέτουν king-size κρεβάτι, καθιστικό, τραπεζαρία, ευρύχωρο μπάνιο, τζάκι, γκαρνταρόμπα και ιδιωτική αυλή! Δυο χαμάμ, τεραστίων διαστάσεων πισίνα, αίθουσα spa και ξεχωριστές υπηρεσίες μασάζ είναι μερικά μόνο από τα asset του ξενοδοχείου που κόβει την ανάσα.
Ξεναγηθείτε:







































 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...