Η πρώτη απευθείας πτήση από Παρίσι στη Καλαμάτα & στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Η πρώτη πτήση της Aegean από το Παρίσι, έφτασε σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, μεταφέροντας Γάλλους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες εγκαινιάζοντας την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Καλαμάτας με την Γαλλική πρωτεύουσα.

Οι πρώτοι εκατόν πενήντα Γάλλοι επισκέπτες, έτυχαν θερμής υποδοχής στο διεθνές αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», από το δήμο Καλαμάτας, προσφέροντάς τους τσάντες με πληροφοριακό υλικό και την περιφέρεια Πελοποννήσου, που προσέφερε κεράσματα πελοποννησιακών προϊόντων, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Σπερχογείας παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καλωσόρισε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους και τους ζήτησε να μυηθούν στις ομορφιές, στην ιστορία και στη γαστρονομία της Πελοποννήσου.
Ο Πέτρος Τατούλης χαρακτήρισε την Πελοπόννησο ως ένα «μεγάλο νησί στο κέντρο της Μεσογείου» και ανακοίνωσε, πως άμεσα, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, με πρωτοβουλίες της περιφέρειας, θα συνδεθεί με νέους προορισμούς και συγκεκριμένα με πρωτεύουσες ευρωπαϊκών και αραβικών χωρών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι επόμενος νέος προορισμός είναι ο Λίβανος και στις αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσει απευθείας πτήση της Καλαμάτας με την Βηρυτό.
Οι Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι θα φιλοξενηθούν σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της δυτικής Μεσσηνίας και θα περιηγηθούν στην Πελοπόννησο, επισκεπτόμενοι σημαντικούς αρχαιολογικούς, πολιτιστικούς χώρους, θα ανακαλύψουν την γαστρονομία της περιοχής και θα γνωρίσουν τις πόλεις και το σύγχρονο τρόπο ζωής των Πελοποννησίων
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...