ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ- Γυμνόστηθες Femen φώναζαν Χάιλ Χίτλερ και σταμάτησαν την ομιλία της Μαρίν Λεπέν (φωτό, βιντεο)

"Πόσες εκπλήξεις, αυτήν την Πρωτομαγιά", αναφώνησε η Λεπέν που αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία της. Το πρωί της Παρασκευής, η ηγέτις του Εθνικού Μετώπου θέλησε να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Ζαν Ντ’ Άρκ. Εκεί όμως την περίμεναν οι Femen.

Tην πρώτη έκπληξη για τη Μαρίν της την επεφύλασσε ο πατέρας της: ο 86χρονος Ζαν-Μαρί, ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, με τον οποίο έχει έρθει σε ρήξη, ανέβηκε στο βήμα του ομιλητή την ώρα που έπαιρνε τη θέση της και η ίδια για να ξεκινήσει η εκδήλωση. Στάθηκε μπροστά της και, χωρίς να ρίξει ούτε ένα βλέμμα στην κόρη του που είχε βυθιστεί στη μελέτη των σημειώσεών της, έκανε το σήμα της νίκης, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους.

Ο Ζαν-Μαρί Λεπέν αποχώρησε στη συνέχεια από την εκδήλωση. Προτού να απομακρυνθούν από πολλούς άνδρες, οι τρεις γυμνόστηθες φεμινίστριες άπλωσαν στο μπαλκόνι όπου στέκονταν μεγάλες κόκκινες σημαίες του Γ' Ράιχ και χαιρέτησαν ναζιστικά.
..

Οι Femen είχαν γράψει στα ημίγυμνα κορμιά τους το σύνθημα Hail Le Pen (από το Χάιλ Χίτλερ) και ανέβηκαν σε ένα μπαλκόνι, χαιρετώντας ναζιστικά, ενώ είχαν κρεμάσει και ναζιστικές σημαίες. Απέναντί τους, η Μαρίν Λε Πεν προσπαθούσε να βγάλει λόγο. Αλλά εκείνες φωνάζοντας με μια ντουντούκα συνθήματα, δεν την άφηναν!

  pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...