Κατώτερος των περιστάσεων για άλλη μια φορά ο Κώστας Καραμανλής...

Κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στην Ελληνική Ιστορία φάνηκε γα δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια, ο βουλευτής και πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής με την ανακοίνωση που εξέδωσε περί  "άφρονων επιλογών"  λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αφού κυβέρνηση εικονικά επί 4,5 χρόνιια, από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι το φθινόπωρο του 2008 με ουσιαστικό πρωθυπουργό τον απίθανο Θ.Ρουσσόπουλο και μια παρέα άλλων τραγικών για την χώρα συνεργατών, δραπέτευσε ταπό το πρωθυπουργία τον Σεπτέμβριο του 2009, δύο μόλις χρόνιαι μετά την εκλογή του από τον ελληνικό λαό και άφησε στο έλεος των "βρυκολάκων" της τρόικα την Ελλάδα.
Ενώ αυτός αποσύρθηκε στη Ραφήνα και όταν δεν πήγιανε σαββατοκύριακα ταξιδιάκια στην Ελλάδα, πήγαινε ταξιδάκια στο εξωτερικό.
Οντας εκλεγμένος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου και εισπράττοντας την περίφημη "βουλευτική αποζημίωση" (τους εκλέξαμε και τους αποζημιώνουμε κι όλας που μας ανέχονται!), ψήφισε όλα τα Μνημόνια, δεν άρθρωσε ποτέ ούτε λέξη επικριτική για τους υπαίτιους της τραγωδίας της χώρας και των πολιτών - άλλωστε έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας - και τώρα ζητάει και τα ρέστα!
Ε, όχι!
Μια απλή "Συγγνώμη" αρκούσε.
Δεν χρειαζόταν όλη αυτή η βροντόπορδη δήλωση...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...