Καμμένος: «Η ιστορία αυτού του έθνους γράφτηκε με ΌΧΙ...»

«Δριμύ κατηγορώ» από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κατά των δανειστών

Έκκληση στους Έλληνες να ψηφίσουν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Mega, ενώ αποκάλυψε ότι από χθες είχε συζητήσει με τον Αλέξη Τσίπρα την προσφυγή στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού:


"Θέλουμε μια λύση αξιοπρεπή για την Ελλάδα και αντί για λύση αντιμετωπίσαμε τον απόλυτο φασισμό. Τη μια μέρα κοντά, την άλλη ήθελαν 400 εκ. ευρώ μείωση από τις δαπάνες της άμυνας”, είπε ο κ. Καμμένος αναφερόμενος αναλυτικά στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων.

“Μας απάντησαν ότι πρέπει να μειώσουμε το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων. Το συζητήσαμε με τον Πρωθυπουργό την Πέμπτη, οι δυο μας, όταν σε απάντηση της λογικής ελληνικής πρότασης, μας είπαν να βάλουμε 23% στο λάδι, το γάλα, τον τουρισμό. Ήθελαν να παραδώσουμε την Ελλάδα, την ελληνική οικονομία, την εθνική ανεξαρτησία και την αξιοπρέπειά μας. Σκεφτήκαμε με πολύ μεγάλη ευθύνη τι πρέπει να κάνουμε, όταν δεχόμαστε μια επίθεση απέναντι στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων. Να πάρει ο ελληνικός λαός την απόφαση όπως την πήρε ο κυπριακός ελληνισμός. Αυτή η ιστορία του έθνους γράφτηκε με το ΟΧΙ. Ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκάθαρα καλώ το σύνολο του κινήματος να στρατευτεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας που είναι το δημοψήφισμα και να ψηφίσει ΟΧΙ. Το επόμενο όχι, είναι η πρόταση της Ελλάδας που λέει ναι, να μεταρρυθμίσουμε την πατρίδα μας. Αντί να βάλουμε φόρους βαρείς στα νησιά και τον τουρισμό, να χρησιμοποιήσουμε τον τουρισμό με χαμηλή φορολογία για να γίνει ο πρώτος προορισμός σε όλο τον κόσμο. Οι δανειστές αποφάσισαν αντί να μπουν στο διάλογο, να μας εξευτελίσουν, να εξευτελίσουν έναν λαό που δεν ξεφτιλίστηκε 23 αιώνες. Το όχι στο δημοψήφισμα σημαίνει ναι στη δημοκρατική Ευρώπη.

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...