Βουλευτής του CDU έλεγε στον Βαρουφάκη: "Δεν πιστεύω σε αυτά που σας κάνουμε"

"Φωτιές"  άναψε στους Χριστιανοδημοκράτες, το κόμμα της Μέρκελ, το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας ¨"Die Welt" το οποίο, επικαλούμενο δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη στο αμερικανικό περιοδικό New Yorker (η συνέντευξή του θα δημοσιευτεί την ερχόμενη εβδομάδα), αποκαλύπτει ότι , ένας βουλευτής του CDU επισκέφθηκε τον Έλληνα πολιτικό
παραμονές του δημοψηφίσματος για να του εκφράσει την συμπαράστασή του και να προσευχηθεί γι΄αυτόν αν και γνωρίζει ότι είναι άθεος.

Πρόκειται για μία περίεργη αποκάλυψη του τέως υπουργού Οικονομικών , όπως σχολιάζει η εφημερίδα "Die Welt", που  κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου με τα γερμανικά ΜΜΕ να διερωτώνται ποιος είναι ο βουλευτής της Μέρκελ, ο οποίος πριν το ελληνικό δημοψήφισμα, επισκέφθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στο σπίτι του και εκεί του είπε: "Δεν πιστεύω σε αυτά που σας κάνουμε και παρότι γνωρίζω ότι είσαι άθεος, εγώ θα προσευχηθώ για σένα".

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι καλούν τον βουλευτή του CDU να αποκαλυφθεί άμεσα γιατί εάν δεν το κάνει ο ίδιος, ο Γ. Βαρουφάκης θα δώσει το όνομά του στην δημοσιότητα, αργά ή γρήγορα.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα "Die Welt" αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως ο Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, ο εντεταλμένος της καγκελαρίου , Άνγκελα Μέρκελ, για τη συνεργασία Ελλάδας - Γερμανίας στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχει άλλοθι ...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...