ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στη μάχη του Europa League

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ρίχνονται απόψε στην μάχη του Europa League με τελικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Σπάρτακ Τρνάβα (20:00, Novasports 1) και ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στην Στοκχόλμη την ΑΙΚ (20:00, Novasports 2).


Ο ΠΑΟΚ θέλει να εξασφαλίσει από σήμερα σκορ πρόκρισης για να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρα, παίρνοντας αυτό που θέλει με τη βοήθεια του κόσμου του.

Ο Τούντορ σκέφτεται το 3-5-2 για το αποψινό παιχνίδι με τον Όλσεν κάτω από τα δοκάρια και τους Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ στην άμυνα.

Στο κέντρο θα είναι οι Κάτσε, Τζιόλης, Μακ, Κίτσιου και Πέλκας.

Την ενδεκάδα θα συμπληρώσουν οι Λούκας και Κουλούρης στην επίθεση.

Στην Σουηδία ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Γκορμπούνοφ κάτω απ΄τα δοκάρια, Κιβρακίδη δεξιά στην άμνυνα, τον Μπιτόλο αριστερά και τους Φυτανίδη – Λαζαρίδη στο κέντρο.

Οι Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου Γκαρσία θ' αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ, στην κορυφή της επίθεσης ο Ναπολεόνι με στηρίγματα τους Μαρσελίνιο και Ούμπιντες.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης με διαιτητή τον Γερμανό Christian Dingert.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...