Europa League: ''Επεισοδιακή'' βραδιά σε Αλβανία και Κύπρο

Ο Οντρέι Ντούντα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Κουκέσι-Λέγκια Βαρσοβίας, ο οποίος διεκόπη όταν έπειτα από το δεύτερο αντίπαλο γκολ οι οπαδοί της αλβανικής ομάδας άρχισαν να πετούν πέτρες στους Πολωνούς


Η οριστική διακοπή της αναμέτρησης Κουκέσι-Λέγκια Βαρσοβίας στο 51ο λεπτό, μετά το γκολ με το οποίο οι Πολωνοί προηγήθηκαν 2-1, "στιγμάτισε" τους πρώτους αγώνες του 3ου προκριματικού γύρου στο Γιουρόπα Λιγκ.
Μετά την επίτευξη του δεύτερου αντίπαλου τέρματος οι οπαδοί της αλβανικής ομάδας άρχισαν να πετούν πέτρες στους Πολωνούς ποδοσφαιριστές, τραυματίζοντας μάλιστα κάποιους απ΄ αυτούς.
Όπως ήταν λογικό ο διαιτητής διέκοψε τη συνάντηση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα κατακυρωθεί στη φιλοξενούμενη ομάδα, ενώ θεωρείται πιθανό να μην διεξαχθεί ρεβάνς, αφού αναμένεται βαρύτατη ''καμπάνα'' στην Κουκέσι, καθώς επεισόδια υπήρξαν και πριν την έναρξη του αγώνα.
Αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν όμως και στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), στη Λεμεσό, που έληξε ισόπαλη 1-1.
Ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι σχεδόν για ένα εικοσάλεπτο μετά την ισοφάριση που πέτυχε με πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χουσεΐνοβ, ο οποίος στη συνέχειας έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κερκίδα.
πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...