Αλεχάντρα Μαλιέτι* Η σύντροφος του Γκουτιέρεζ είναι ΘΕΑ! (Photos)

Ο Γιόνας Γκουτιέρεζ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και αν τελικά έρθει στην Ελλάδα θα τον συνοδεύσει η εντυπωσιακή σύντροφός του.
 Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατάφαρε να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο και είχε από την πρώτη στιγμή δίπλα του την πανέμορφη Αλεχάντρα Μαλιέτι, η οποία στάθηκε δίπλα του και τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές.


Ο πρώην άσος της Νιούκαστλ μπορεί πια να πει ότι είναι ευτυχισμένος. Έχοντας αφήσει πίσω του το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει για αρκετό χρονικό διάστημα το ποδόσφαιρο, χαμογελά έχοντας πάντα στο πλευρό του την πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του.

«Αγαπώ την Αλεχάντρα. Την ευχαριστώ για αυτό που είναι. Την θαυμάζω. Είναι η ζωή μου» έγραψε ο ερωτευμένος Γκουτιέρες πρόσφατα στα social media εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο δημόσια τα αισθήματά του.

Ο Γιόνας Γκουτιέρεζ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και αν τελικά έρθει στην Ελλάδα θα τον συνοδεύσει η εντυπωσιακή σύντροφός του.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατάφαρε να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο και είχε από την πρώτη στιγμή δίπλα του την πανέμορφη Αλεχάντρα Μαλιέτι, η οποία στάθηκε... κολώνα δίπλα του και τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Ο πρώην άσος της Νιούκαστλ μπορεί πια να πει ότι είναι ευτυχισμένος. Έχοντας αφήσει πίσω του το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει για αρκετό χρονικό διάστημα το ποδόσφαιρο, χαμογελά έχοντας πάντα στο πλευρό του την πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του.

«Αγαπώ την Αλεχάντρα. Την ευχαριστώ για αυτό που είναι. Την θαυμάζω. Είναι η ζωή μου» έγραψε ο ερωτευμένος Γκουτιέρες πρόσφατα στα social media εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο δημόσια τα αισθήματά του. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο σπίτι μιας κοινής φίλης, λίγο καιρό πριν ο ποδοσφαιριστής μάθει για τον καρκίνο και υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά και χημειοθεραπείες.
«Λίγοι άνθρωποι θα είχαν τη δύναμη να τα καταφέρουν» είχε πει τότε η Μαλιέτι.


















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...