Κουτσούμπας: Να μην πέσει ο λαός στην παγίδα που στήνουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι

Ο γγ του ΚΚΕ επισκέφτηκε τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας και αφού δήλωσε τη στήριξή τους στους εργαζόμενους, επιτέθηκε στους πολιτικούς του αντιπάλους, διατηρώντας ειδική μνεία για την ΛΑ.Ε. του Παν. Λαφαζάνη
Ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας, στην έδρα του Κόμματος στον Περισσό.
Μετά τη συνάντηση, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήνουν προεκλογικά -σε συνεργασία- ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, για να περάσουν μετά τις εκλογές νέα βάρβαρα σκληρά μέτρα σε βάρος του, με το 3ο μνημόνιο και τα νέα μέτρα που θα έρθουν» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
«Ταυτόχρονα ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δώσει ψήφο σε νέα αναχώματα που στήνονται, όπως είναι το νέο κόμμα που προήλθε από την πρόσφατη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, δεν πρέπει να δοθεί καμιά εργατική-λαϊκή ψήφος, ιδιαίτερα από τις εργατογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, όλης της Ελλάδας, από την ελληνική αγροτιά, στη ναζιστική Χρυσή Αυγή» πρόσθεσε.
«Τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής» κατέληξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ναυπηγείων λέγοντας: «Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στα ναυπηγεία και για την ικανοποίηση όλων των τρεχόντων αιτημάτων τους, όπως είναι για παράδειγμα η απλήρωτη δουλειά, τα δεδουλευμένα για πάρα πολλούς μήνες, όπως είναι άλλα ζητήματα εργασιακά, όπως είναι προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά για να ανοίξουν οι δουλειές σε πιο μόνιμη βάση. Συνήθως εξυπηρετούνται σχέδια της εργοδοσίας, η εργοδοσία παίζει παιχνίδι για τα δικά της συμφέροντα σε βάρος των εργαζομένων".
Ο κ. Κουτσούμπας συμπλήρωσε: "Το ΚΚΕ θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει οριστική και μόνιμη λύση μόνο στην πορεία της πάλης για έναν ενιαίο δημόσιο φορέα ναυπηγοεπισκευής, με πραγματική εργατική – λαϊκή εξουσία, με κοινωνικοποίηση του πλούτου, με αποδέσμευση από την ΕΕ".

Πηγή: ΑΠΕ

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...