“Η κιβωτός του Τρίτου”: Αφιέρωμα σε αγαπημένες εκπομπές


Ένα μεγάλο αφιέρωμα σε σημαντικές και αγαπημένες εκπομπές, από τον αστείρευτο πλούτο του Αρχείου της Ελληνικής Ραδιοφωνίας,  παρουσιάζει το Τρίτο Πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο, υπηρετώντας σταθερά όλα αυτά τα χρόνια το τρίπτυχο της επιμόρφωσης, της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Αναδεικνύοντας, λοιπόν, στιγμές της μοναδικής πνευματικής κληρονομιάς του Τρίτου Προγράμματος, ο πρώτος μήνας του φετινού φθινοπώρου είναι αποκλειστικά αφιερωμένος σε εκπομπές που αγαπήθηκαν, που αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα όλων όσων έκαναν το Τρίτο Πρόγραμμα μοναδικό στις καρδιές των πιστών ακροατών του.
Η επιλογή των εκπομπών του αφιερώματος από το Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας υπήρξε δύσκολη ως διαδικασία, καθώς η ποιότητα και ο πλούτος του περιεχομένου του Αρχείου μεταδόσεων του Τρίτου Προγράμματος είναι μεγάλος για να περιοριστεί σ’ ένα μηνιαίο αφιέρωμα.
Όλοι οι παραγωγοί του Τρίτου εργάστηκαν, προκειμένου να σταχυολογήσουν και να παρουσιάσουν στους σταθερούς, αλλά κυρίως στους νεότερους ακροατές του Τρίτου, αγαπημένες και σημαντικές εκπομπές λόγου, μουσικής, σπάνιων ηχογραφήσεων και μεγάλων αφιερωμάτων.
Τον Σεπτέμβριο, “Η κιβωτός του Τρίτου” ανοίγει και κρύβει πραγματικούς ραδιοφωνικούς… θησαυρούς!

Info:
Τρίτο Πρόγραμμα 90,9/95,6
“Η κιβωτός του Τρίτου”
Live Streaming: webradio.ert.gr/trito
Facebook: www.facebook.com/tritoprogramma

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...