Στο... «Survivor» ο Barack Obama

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama θα δοκιμάσει τις ικανότητες επιβίωσής του στην άγρια φύση καθώς θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Running Wild, κάτι αντίστοιχο του... δικού μας «Survivor», που διαδραματίζεται στην Αλάσκα και θα προβληθεί μέσα στους προσεχείς μήνες από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο Obama θα είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που θα συμμετάσχει στο σόου αυτό, στο οποίο ο Βρετανός παρουσιαστής Μπίαρ Γκριλς οδηγεί διασημότητες σε απομονωμένα δάση και βουνά.

Το NBC έκανε την ανακοίνωση αυτή την ίδια ημέρα που ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκίνησε την τριήμερη επίσκεψή του στην Αλάσκα όπου θα έχει επαφές και συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή. Σύμφωνα με το δίκτυο, ο Obama και ο Γκριλς θα συναντηθούν για να παρατηρήσουν τις επιπτώσεις τις κλιματικής αλλαγής στην περιοχή.

Ηθοποιοί όπως ο Μπεν Στίλερ και η Κέιτ Γουίνσλετ έχουν ακολουθήσει τον Γκριλς, που είναι πρώην στρατιώτης των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων, στις επικίνδυνες αποστολές του που δοκιμάζουν τις διανοητικές και σωματικές ικανότητες των παικτών.
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015, 22:07
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...