Αποφεύγει να τοποθετηθεί ο Β. Μεϊμαράκης για το αν θα βάλει υποψηφιότητα στη ΝΔ

Για μια ακόμη φορά ο Β. Μεϊμαράκης απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετική με το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, είχε την ακόλουθη στιχομυθία με δημοσιογράφο:
Δημοσιογράφος: Καλημέρα, τι κάνετε; Το ερώτημα είναι πολύ συγκεκριμένο, αν θα είστε υποψήφιος και αν σήμερα θα ακούσουμε την απόφασή σας.

Ευ. Μεϊμαράκης: Μόλις μια βδομάδα πέρασε από την ημέρα που έκανε ανασχηματισμό ο κ. Τσίπρας, μέσω εκλογών, και άρχισε η φοροκαταιγίδα, και η μείωση συντάξεων. Αυτά είναι που ενδιαφέρουν τους πολίτες. Για το πως θα πάει η χώρα. Και τα ψέματα τα οποία μας είπε μέχρι και την περασμένη Κυριακή.

Υπέρ της υποψηφιότητας του Ε. Μεϊμαράκη ο Κ. Τασούλας (aud)



Υπέρ της υποψηφιότητας του Ε. Μεϊμαράκη ο Κ. Τασούλας (aud)

Θετικός για την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη δήλωσε στο Α” Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Ευαγγελία Μπαλτατζή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τασούλας.
«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπηρετεί καλύτερα την ανανέωση και κατοχυρώνει την ενότητα», είπε ο κ. Τασούλας, προσθέτοντας ότι μόνο η πράξη αποδεικνύει πρόσωπα και πολιτικές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Β. Οικονόμου: Εκτιμώ ότι θα κατέβει υποψήφιος ο Β. Μεϊμαράκης (aud)



Β. Οικονόμου: Εκτιμώ ότι θα κατέβει υποψήφιος ο Β. Μεϊμαράκης (aud)

Έχω την αίσθηση ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα κατέβει ως υποψήφιος, γιατί μπορεί να καθορίσει στρατηγικά τη συνέχεια της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε στο Α΄ Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργία και Γιώργο Πίκουλα, ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Οικονόμου.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο ίδιος θα ψηφίσει τον κ. Μεϊμαράκη γιατί κατά τη γνώμη του είναι συνθετικός και ενωτικός για το μέλλον της παράταξης.



Ε. Αντώναρος: Θέλω ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης να είναι υποψήφιος (vid)



Ε. Αντώναρος: Θέλω ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης να είναι υποψήφιος (vid)

Υπέρ του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ, τάχθηκε ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1. Παράλληλα, τόνισε ότι αν είχε περισσότερο χρόνο ο κ. Μεϊμαράκης η Νέα Δημοκρατία θα τα είχε πάει καλύτερα. Από την άλλη, ανέφερε ότι θα ήθελε ο κ. Τζιτζικώστας να ήταν μέσα στη Βουλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...