Tesla Model S: Eνα αυτοκίνητο Χτισμένο γύρω από τον οδηγό ( picture+video )

Παρουσιάζοντας ένα αυτοκίνητο τόσο προηγμένο που θέτει το νέο πρότυπο για τις επιδόσεις υψηλής ποιότητας. Στην καρδιά του οχήματος είναι η αποδεδειγμένα μετάδοση κίνησης Tesla, παρέχοντας τόσο πρωτοφανές εύρος και μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.


Με μια άκαμπτη δομή αμαξώματος, σχεδόν 50-50 κατανομή βάρους και εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους, Model S

προσφέρει την ανταπόκριση και την ευελιξία αναμένεται από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο του αθλητισμού, παρέχοντας παράλληλα την ποιότητα κύλισης ενός sedan.
















Δυναμική

Ευελιξία και Χάρη
Το σύστημα ανάρτησης του Model S αναπτύχθηκε για τη μοναδική αρχιτεκτονική του Model S. Λειτουργεί σε αρμονία με το άκαμπτο και ελαφρύ πλατφόρμα Tesla να παρέχουν χειρισμό ακριβείας και τη βέλτιστη άνεση. Απαλλαγμένο από μια μηχανή, η ελαφριά εμπρός ανάρτηση βελτιστοποιεί τροχό ελέγχου. Η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνονται αρμονικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης.
 Κρύο Performance Καιρός
Model S προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και άνεση στο κρύο. Χαμηλής αδράνειας του, όλα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης επιτρέπει το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης να προσαρμοστεί σχεδόν ακαριαία σε συνθήκες δρόμου, παρέχοντας ακριβείς λαβή που μπορεί να συγκριθεί με πολλά όλα τα αυτοκίνητα τετρακίνησης σε χιόνι ή πάγο. Mobile app μας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου κλιματισμού του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μπορείτε να προθερμάνετε Model S σας από το Android κινητό σας τηλέφωνο ή το iPhone, πριν οδηγήσετε, που σημαίνει ότι θα έχετε πάντα μια άνετη καμπίνα ακόμα και την πιο κρύες καιρικές συνθήκες.

 Smart ανάρτησης Air
Πολύ περισσότερο από ό, τι μια μεγάλη βόλτα και το χειρισμό πακέτο, η αναστολή Smart Air συνδυάζει αυτόματα πλεονεκτήματα με on-demand χαρακτηριστικά. Όπως επιταχύνει Model S, που χαμηλώνει το αυτοκίνητο για βελτιστοποιημένη αεροδυναμική και αυξημένο εύρος. Χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής για να αυξήσετε ή να μειώσετε Model S όταν διέρχονται από το παχύ χιόνι ή το τράβηγμα σε απότομες δρόμους.
Υδραυλικό τιμόνι
Electronic Power Steering αντιδρά αυτόματα στις οδηγικές συνθήκες, να μείνει άνετα και να ανταποκρίνεται σε όλες τις ταχύτητες. Η γνώμη είναι τόσο ακριβής, θα αισθάνονται συνεχώς συνδεδεμένοι με το δρόμο.

Sport Tuned

Model S Performance
Model S Performance παίρνει ηλεκτρική απόδοση στο επόμενο επίπεδο. Εξοπλισμένο με την κιλοβατώρα μπαταρία 85 και ένα μετατροπέα συχνότητας υψηλής απόδοσης, Model S Performance επιταχύνει έως 60 μίλια ανά ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα. Αν κινείται με τον ίδιο τρόπο όπως Model S, και τα δύο αυτοκίνητα επιτύχουν τα ίδια αποτελεσματικότητα, χάρη στη μοναδική σχεδίαση των κινητήρων.

Sport Tuned

Model S Performance
Model S Performance παίρνει ηλεκτρική απόδοση στο επόμενο επίπεδο. Εξοπλισμένο με την κιλοβατώρα μπαταρία 85 και ένα μετατροπέα συχνότητας υψηλής απόδοσης, Model S Performance επιταχύνει έως 60 μίλια ανά ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα. Αν κινείται με τον ίδιο τρόπο όπως Model S, και τα δύο αυτοκίνητα επιτύχουν τα ίδια αποτελεσματικότητα, χάρη στη μοναδική σχεδίαση των κινητήρων.
Performance Plus
Performance Plus παίρνει ένα από τα καλύτερα σεντάν στον κόσμο στο έδαφός χειρισμό supercar, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα βόλτα και το εύρος. Μετά από εκατοντάδες επαναλήψεις που επηρεάζουν κάθε λεπτομέρεια της ανάρτησης, η ομάδα δυναμική του οχήματος μας ήταν σε θέση να επιτύχει το σπάνιο αποτέλεσμα του ταυτόχρονα τη βελτίωση των επιδόσεων, άνεσης και απόδοσης. Εκτός από τις αναβαθμισμένες αποσβεστήρες, λίπανσης, τα μπαρ και τα ελαστικά σταθεροποιητή (Michelin Pilot Sport PS2), τα πίσω ελαστικά είναι κατά 20 mm φαρδύτερο και κλιμακώνονται για βελτιωμένη επιτάχυνση σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης.
Πάει μακρύτερα
Model S θέτει τον πήχη για την ηλεκτρική αυτονομία. Model S προσφέρεται με τρεις επιλογές μπαταρίας, κάθε παράδοση άνευ προηγουμένου κλίμακα. Και οι τρεις μπαταρίες που περιέχονται μέσα στο ίδιο περίβλημα, με την ενσωμάτωση του οχήματος με τον ίδιο τρόπο, παρέχοντας διαρθρωτικές, πλεονεκτήματα αεροδυναμική, και το χειρισμό. Και οι τρεις μπαταρίες χρησιμοποιούν τα κύτταρα λιθίου-ιόντων αυτοκινήτων ποιότητας για βέλτιστη ενεργειακή πυκνότητα, θερμική διαχείριση, και την ασφάλεια.
ΕΡΑ 5-Cycle
Πιστοποιημένη Ποιότητα
208 μίλια 265 μίλια 265 μίλια
0 έως 60 mph 5,9 δευτερόλεπτα 5,4 δευτερόλεπτα 4,2 δευτερόλεπτα
Quarter Mile Ώρα 14,2 δευτερόλεπτα 13,7 δευτερόλεπτα 12,6 δευτερόλεπτα
Τελική ταχύτητα 120 μίλια/ώρα 125 μίλια/ώρα 130 μίλι/ώρα
Μέγιστη ισχύς κινητήρα 302 hp (225 kW)
5,000-8,000 rpm
362 hp (270 kW)
6,000-9,500 rpm
416 hp (310 kW)
5,000-8,600 rpm

Peak Motor Torque £ 317-ft (430 Nm)
0-5,000 rpm
£ 325-ft (440 Nm)
0-5,800 rpm
£ 443-ft (600 Nm)
0-5,100 rpm

Αποθήκευση Ενέργειας 60 kWh 85 kWh 85 kWh
Μπαταρία Εγγύηση 8 χρόνια, 125.000 μίλια 8 χρόνια, απεριόριστα χιλιόμετρα 8 χρόνια, απεριόριστα χιλιόμετρα
Υπερπλήρωση Προαιρετικά Περιλαμβάνεται Περιλαμβάνεται









 











 

 Φόρτιση

Συνδέστε ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ
Model S έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να συνδέσετε στην πιο κοινή πρίζα 240-volt, στάνταρ πρίζες τοίχου 120-volt και δημόσιους σταθμούς. Χρησιμοποιώντας μια υψηλής έντασης εξόδου 240-volt, Model S μπορεί να επαναφορτιστεί σε ποσοστό από 29 μίλια της σειράς ανά ώρα. Μια επιβάρυνση πενήντα τοις εκατό σε μόλις 20 λεπτά μπορεί να επιτευχθεί με ένα Tesla Supercharger.
Ρωτήστε τους ιδιοκτήτες Tesla πόσο καιρό παίρνει για να χρεώσει και θα πω μόνο λίγα λεπτά. Όπως κάνουν με ένα κινητό τηλέφωνο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Tesla συνδέστε το βράδυ. Μέχρι το πρωί, η μπαταρία τους είναι εντελώς επαναφορτιστούν.
Μάθετε περισσότερα για φόρτιση
Εμπνευσμένο από το Endurance Αθλητή
"Model S αποτελεί την επιτομή της αποτελεσματικότητας, που ενσωματώνει τη χάρη και την απόδοση μιας παγκόσμιας κλάσης αθλητή. Γλυπτή μορφή του εκφράζει μια σταθερή κατάσταση της ταχύτητας και της κίνησης. "
- Franz von Holzhausen, Επικεφαλής Σχεδίασης
Όλα Glass
Πανοραμική Οροφή
Με το All Glass Πανοραμική οροφή, Model S είναι το μόνο sedan ικανό να παρέχει ένα μετατρέψιμο-σαν εμπειρία οδήγησης κάθε μέρα. Είναι κάτι περισσότερο από ένα ηλιοροφή: ολόκληρη η οροφή είναι κατασκευασμένη από ελαφρύ γυαλί ασφαλείας. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης αφής, ανοίγει ευρύτερο από ό, τι πανοραμική οροφή οποιουδήποτε άλλου sedan της. Σε ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες, το καινοτόμο γυαλί διατηρεί την καμπίνα άνετη μπλοκάροντας το 100% των ακτίνων UV και 81% της θερμότητας.

Port Χρέωση

HIDDEN σε κοινή θέα
Σάρωση των εξορθολογιστεί πάνελ του σώματος και θα ανακαλύψετε ότι το Model S διαθέτει ένα πορτάκι του ρεζερβουάρ. Προσέγγιση πλευρά φανάρι του οδηγού κρατώντας ένα σύνδεσμο Tesla, πατήστε το κουμπί, και κάτι περίεργο συμβαίνει: ένα τρίγωνο ανοίγει για να αποκαλύψει ένα μικρό λιμάνι χρέωση. Οι υποδοχές επιτρέπουν, από ένα Tesla σχεδιασμένη λιμάνι, γρήγορη φόρτιση, καθώς και φόρτιση από 240 volt και 110 καταστήματα volt.

Το κλειδί

Άξια ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Καθώς πλησιάζετε, το κλειδί Tesla εντολές το χερούλι της πόρτας για να ξεκλειδώσετε, περιμένοντας για ένα απλό άγγιγμα για να παρουσιάσει τον εαυτό της. Με το στην τσέπη σας, Model S ανάβει καθώς πόρπη στο κάθισμα του οδηγού.

Πόμολα

Βελτιστοποίηση & DELIGHT
Κάθε χιλιοστό του Model S έχει σχεδιαστεί για να μειώσει την έλξη. Οι λαβές των θυρών δεν αποτελούν εξαίρεση. Όταν δεν είναι σε χρήση, οι λαβές υποχωρούν μέσα στο σώμα, τον εξορθολογισμό της ροής του αέρα. Όταν ένας οδηγός πλησιάζει το όχημα με το κλειδί, οι χειρολαβές βγαίνουν έξω και απασφαλίστε με ένα απλό άγγιγμα.
Σχεδιάστε το μοντέλο σας S
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΣ
Χτισμένο γύρω από τον οδηγό
Model S είναι το αυτοκίνητο ενός οδηγού. Πίσω από το τιμόνι, θα παρατηρήσετε ότι η Tesla έχει συνδυαστεί σχολαστική μηχανικής θορύβου με μοναδικά ήσυχο μετάδοσης κίνησης του Tesla για να αποκτήσουν τα υγιή δυναμική ενός στούντιο ηχογράφησης. Το στολίδι του εσωτερικού είναι η 17 "οθόνη αφής. Δίνει πλούσιο περιεχόμενο στα χέρια σας και να παρέχει κινητή συνδεσιμότητα.
Το ταμπλό θα πρέπει να περιμένουμε
Τα στοιχεία ελέγχου αφής, ψηφιακό πίνακα οργάνων και τιμόνι ενσωματώνει άψογα μέσα μαζικής ενημέρωσης, πλοήγηση, οι επικοινωνίες, οι έλεγχοι επιβατών και τα στοιχεία του οχήματος. Από τη στιγμή που θα ανοίξετε την πόρτα, η υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής Model S
αρμοδιότητες και επιστρέφει στην τελευταία λειτουργία του. Τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα χειριστήρια γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης για εύκολη πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή και συνδεσιμότητα σας κρατά συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.
 Περισσότερα
Καθιστικό
Η επιλογή κάθισμα στραμμένο προς τα πίσω παρέχει επιπλέον καθίσματα για δύο παιδιά. Βελτιστοποιημένη για την ασφάλεια και εξοπλισμένο με 5-σημείων ζώνες ασφαλείας, τα bucket καθίσματα παρέχουν μια άνετη βόλτα για τα παιδιά τουλάχιστον 3 '1 "ψηλός και μεταξύ 35 και 77 κιλά. Όταν δεν είναι σε χρήση, τα καθίσματα άλμα αναδιπλώνεται πλήρως.

Περισσότερα
Τεχνολογία
Model S είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες USB που επιτρέπουν στους επιβάτες να φορτίζετε τις συσκευές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Εξοπλισμένο με συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας, η οθόνη αφής πρόσβαση σε ένα τεράστιο παροχή μουσικής και χάρτες, και το διαδίκτυο

Περισσότερα
Αποθήκευση
Η μοναδική αρχιτεκτονική του Model S δημιουργεί πρωτοφανή χώρο αποθήκευσης. Model S μπορεί να μεταφέρει ένα ποδήλατο βουνού, μια σανίδα του surf, και μια τηλεόραση με επίπεδη οθόνη - όλα με τη μία. Διπλώστε τα καθίσματα αναδιπλωμένα και Model S διαθέτει περισσότερα από 58 κυβικά πόδια της αποθήκευσης στην καμπίνα και μόνο, με επιπλέον 5,3 κυβικά πόδια διαθέσιμες κάτω από το καπό.
Περισσότερα από
μία πηγή ισχύος
Η μπαταρία είναι ένα άκαμπτο, υψηλής
δομή απόδοση από μόνη της. Αλλά όταν παντρεύτηκε με τη δομή του αμαξώματος state-of-the-art, Model S επιτυγχάνει ακόμα υψηλότερη στρεπτική ακαμψία και χαμηλότερο κέντρο βάρους. Η ίδια η μπαταρία έχει σχεδιαστεί για την ασφάλεια. Υγρόψυκτος, η μπαταρία διατηρεί σταθερή θερμοκρασία
να εμποδίζει τα κύτταρα από την υπερθέρμανση. Σε περίπτωση σύγκρουσης, η δομή της μπαταρίας προστατεύει τα κύτταρα από την επίδραση και αυτόματα αποσυνδέει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η μπαταρία δεν προστατεύει μόνο το περιεχόμενό της, αλλά η θέση του αυξάνει τη συνολική δύναμη του θαλάμου επιβατών.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ισχυρή, άκαμπτη,
ΚΑΙ ΦΩΣ
Το σώμα Model S είναι ένα state-of-the-art, design υψηλής έντασης αλουμινίου. Βάρος πλεονεκτήματα εξοικονόμησης κάνουν αλουμινίου μια φυσική επιλογή. Εξώθησης, αποτύπωση και χύτευσης επιδέξια ενώνονται για ακαμψία και αντοχή. Μια άκαμπτη και ισχυρή δομή εσάς και τους επιβάτες σας όχι μόνο προστατεύει, αλλά συμβάλλει επίσης στον συνολικό έλεγχο πίσω από το τιμόνι.
Ανεμπόδιστα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει βελτιστοποιηθεί για την ασφάλεια των επιβατών. Απόλυτα ευθεία διπλό οκταγωνικό ράγες τρέχουν κατά μήκος του κάτω μέρος της δομής και έχουν σχεδιαστεί για να απορροφούν την ενέργεια της κρούσης πρέπει κάποιος να συμβούν. Υψηλής αντοχής χάλυβα χρησιμοποιείται σε βασικούς τομείς για την ενίσχυση της ασφάλειας των επιβατών.
ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ: Model S είναι εξοπλισμένο με αερόσακους όλη για να κρατήσει το πιο πολύτιμο φορτίο ασφαλές.
Άκαμπτος κλωβός: υψηλής αντοχής χάλυβα σε συνδυασμό με αλουμίνιο για να αυξήσει την ασφάλεια.
ΟΧΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ: Η εμπρόσθια ζώνη παραμόρφωσης έχει βελτιστοποιηθεί για την ασφάλεια σε τρόπους που δεν είναι δυνατόν σε συμβατικά αυτοκίνητα.

ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Model S Traction Control έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή επαφή μεταξύ του δρόμου και τα ελαστικά. Είτε είστε επιτάχυνση από τη γραμμή, ζουμ μαζί με το κλείσιμο δρόμων από τα Βραχώδη Όρη ή να βρείτε τον εαυτό σας σε μια νεροποντή Gulf Coast, Traction Control αποτρέπει την απώλεια της πρόσφυσης και διατηρεί τον έλεγχο. Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας αντιδρά στις στιγμές της υποστροφής ή υπερστροφή, μειώνοντας τη ροπή και εφαρμόζοντας τα φρένα στους μεμονωμένους τροχούς για καλύτερο έλεγχο στις στροφές.
ΟΧΙ αγωγό εξαγωγής.
Μηδενικές εκπομπές.
Με κανένα σωλήνα εξαγωγής για να αποβάλλουν τις βλαβερές εκπομπές, τα οχήματα Tesla απελευθερώσουν τους ιδιοκτήτες τους από το πετρέλαιο καύσης παράδειγμα. Αυτοί είναι οι μόνοι αυτοκίνητα για να πάρει πιο αποτελεσματική από τη στιγμή που είμαστε το πρώτο οδηγείται.
Βενζινοκίνητα οχήματα και τα υβρίδια που καίνε διύλισης πετρελαίου. Οχημάτων Tesla μπορεί να χρησιμοποιήσει ηλεκτρική ενέργεια, ωστόσο παράγεται, είτε από τον άνθρακα, ηλιακή, υδροηλεκτρική, γεωθερμική, ή αιολική ενέργεια. Καθώς το δίκτυο μετατοπίζεται σε ολοένα και πιο αποτελεσματικών τεχνολογιών, οι ιδιοκτήτες Tesla καρπωθούν τα οφέλη της αποδοτικότητας.
"Model S είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό αυτοκίνητο. Αυτό το αυτοκίνητο δείχνει ότι μπορεί να γίνει και θα γίνει."
Chris Paine
 
..
.15 Αυγούστου του 2014
CEOΤο Tesla Model S μονάδα δίσκου εγγύηση έχει αυξηθεί ώστε να ταιριάζει με την μπαταρία. Αυτό σημαίνει ότι το 85 kWh Model S, το πιο δημοφιλές μοντέλο μας από μακριά, τώρα έχει 8 χρόνια, άπειρη εγγύηση μίλι τόσο την μπαταρία και μονάδα δίσκου. Επίσης, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ιδιοκτητών κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης.

Επιπλέον, η επέκταση της εγγύησης θα ισχύουν αναδρομικά για όλα τα οχήματα Model S που κατασκευάστηκε ποτέ. Εκ των υστέρων, αυτό θα έπρεπε να είναι η πολιτική μας, από την αρχή του προγράμματος Model S. Εάν πραγματικά πιστεύουμε ότι οι ηλεκτροκινητήρες είναι ουσιαστικά πιο αξιόπιστο από τους κινητήρες βενζίνης, με πολύ λιγότερα κινούμενα μέρη και χωρίς λιπαρά υπολείμματος ή καύση των υποπροϊόντων στην τσίχλα μέχρι τα έργα, τότε η πολιτική εγγύησης θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι.

Για τους επενδυτές στην Tesla, θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτό θα έχει μια μέτρια αρνητική επίδραση στην Tesla κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς τα αποθέματα εγγύηση μας θα πρέπει απαραιτήτως να αυξηθεί πάνω από τα σημερινά επίπεδα. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι κάνουμε έτσι αναδρομικά, όχι μόνο για τους νέους πελάτες. Ωστόσο, από το να κάνει το σωστό πράγμα για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων Tesla σε αυτό το πρώιμο στάδιο της εταιρείας μας, είμαι βέβαιος ότι θα λειτουργήσει καλά σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

- Elon

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...