Πως μια γυναίκα εκδικήθηκε και έκανε ρεζίλι τον άνδρα της που την απατούσε

Όχι δεν του έσκισε τα ρούχα και να τα πετάξει έξω από το σπίτι, ούτε άλλαξε κλειδαριές, έκανε κάτι άλλο χειρότερο.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εκδικηθείς κάποιον, ή κάποια που σε απάτησε. Μερικοί προτιμούν την αδιαφορία και τον άμεσο χωρισμό, άλλοι ξεσπούν ακόμη και με βία, ενώ μια Τρίτη κατηγορία ανθρώπων πιστεύει ότι η «εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο».

Το περιστατικό που θα διαβάσετε είναι 100% πραγματικό και συνέβη στην κεντρική λεωφόρο του Σέλφιλντ, τον αυτοκινητόδρομο Μ1. Η απατημένη σύζυγος με το όνομα Λίζα, είχε μάθει με αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο άνδρας της Πωλ, την απατούσε και μάλιστα επανειλημμένα.
Η Λίζα δεν είπε τίποτε ούτε έκανε κάποια σκηνή ζηλοτυπίας. Άφησε τον Πωλ να νομίζει ότι όλα είναι καλά. Ο Πωλ κάθε πρωί για να πάει στη δουλειά του προτιμάει να παίρνει τον αυτοκινητόδρομο Μ1. Μπορεί να έχει κίνηση και μποτιλιάρισμα, αλλά είναι πιο σύντομος δρόμος για το γραφείο του.
Ένα από τα πρωινά που πήγαινε στη δουλειά του, και με χαμηλή ταχύτητα λόγω κίνησης, είδε σε μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα που βρισκόταν στο δρόμο το εξής μήνυμα να αναβοσβήνει: «Στον σύζυγο μου Πωλ ο οποίος με απατάει. Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει. Όταν θα επιστρέψεις σπίτι, δεν θα είμαι εκεί. Απόλαυσε τη διαδρομή προς τη δουλειά σου. Λίζα»

Η συγκεκριμένη διαφημιστική πινακίδα, έχει διαστάσεις 6 μέτρα στο μήκος και 3 μέτρα στο πλάτος και μπορεί κάποιος να την διαβάσει από εκατοντάδες μέτρα μακριά. Ενώ έχει και μηχανισμό που αναβοσβήνει.
Ο υπεύθυνος της εταιρίας Kong Media, που διαχειρίζεται τη διαφημιστική πινακίδα, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι μια γυναίκα ενοικίασε το χώρο και τον χρόνο για το συγκεκριμένο μήνυμα. «Σίγουρα η εκδίκηση της γυναίκας με το όνομα Λίζα, στοίχισε αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Ίσως να είναι από τα λεφτά του Πωλ, τι να σας πω…»
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...