Υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και ο Α.Γεωργιάδης (vid) - Δεν ψάχνουμε τραγουδιστή στη ΝΔ» (Video) Aπέρριψαν την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη επειδή άργησε 8 λεπτά

Κανονικά προχωρά η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς η Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής έκανε δεκτή την ένστασή του.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι έγινε δεκτή η ένστασή του παρότι ήταν εκπρόθεσμος, ευχαρίστησε τους τρεις συνυποψηφίους του που υποστήριξαν ότι θα έπρεπε εξ αρχής να γίνει δεκτή η αίτησή του καθώς και τον πρώην πρωθυπουργό Α. Σαμαρά για τη σχετική παρέμβασή του.

Για τη χθεσινή απόφαση της ΚΕΦΕ δήλωσε ότι τυπικά ήταν ορθή και τεχνικά σωστή καθώς ήταν δικό του σφάλμα η καθυστερημένη κατάθεση της υποψηφιότητας του.
Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.
Οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ είναι πλέον τέσσερις, οι κ.κ Β. Μεϊμαράκης, Κ. Μητσοτάκης, Απ. Τζιτζικώστας και Α. Γεωργιάδης.
Σχετική είδηση: Εξετάζεται σήμερα το πρωί η ένσταση του Άδωνη Γεωργιάδη
Προεδρία της ΝΔ: Ε. Μεϊμαράκης, Κ. Μητσοτάκης, Α. Τζιτζικώστας οι υποψήφιοι – Εκπρόθεσμος ο Α. Γεωργιάδης (vid)
ΠΗΓΗ: Α” Πρόγραμμα, ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με χιούμορ όταν του είπαν πως έχει εκνευριστική φωνή για να είναι αρχηγός
Καλεσμένος στον Γιώργο Παπαδάκη ήταν ο υποψήφιος για αρχηγός της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Κάποια στιγμή ο κ. Γεωργιάδης περιέγραψε ένα από τα τηλεφωνήματα που είχε με στέλεχος της παράταξης για να συγκεντρώσει τις 50 υπογραφές που απαιτούνται.

«Μου λέει είσαι τρομερός, καταπληκτικός υπουργός, είσαι πολύ μαχητικός αλλά δεν κάνεις για αρχηγός γιατί η φωνή σου είναι εκνευριστική" σημείωσε ο Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: "Και του απάντησα "αδελφέ δεν ψάχνουμε για τραγουδιστή, αλλά για αρχηγό».
πηγη
Ντροπή! Οι "στοές" της ΝΔ απέρριψαν την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη επειδή άργησε 8 λεπτά
Απορρίπτουν την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη επειδή άργησε 8 λεπτά, όπως ήδη έχει γράψει το pronews.gr.

Συγκεκριμένα η υποψηφιότητά του κρίθηκε εκρπόθεσμη από την ΚΕΦΕ, αφού προσήλθε στα γραφεία της Συγγρού λίγα λεπτά μετά τις 18:00.

Μια εξέλιξη που πραγματικά αδικεί τον Α.Γεωργιάδη ο οποίος, ανεξάρτητα για το τι
πιστεύει κάποιος για την πολιτική του συμπεριφορά, έδωσε μια μεγάλη μάχη, όντας εκτός των "τζακιών" της ΝΔ για να συγκεντρώσει τις 50 υπογραφες και απλά άργησε 8 λεπτά μετά τις 18.00 η ώρα που είχε τεθεί ως χρονικό όριο κατάθεσης υποψηφιοτήτων.

Ενώ όλα τα άλλα "δουλεύουν ρολόϊ" στη ΝΔ τους "μάρανε" ότι ο Αδωνις άργησε 8 (ολόκληρα...) λεπτά!
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Έτρεξε, αλλά βγήκε εκτός κούρσας ο Άδωνις...

Το θρίλερ με την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη έληξε άδοξα. Παρά τον αγώνα δρόμου που έδωσε κυριολεκτικά για να φθάσει στη Συγγρού και να καταθέσει το φάκελο, η υποψηφιότητά του ακυρώθηκε λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης.

Τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής έκριναν ότι λόγω των 7 λεπτών καθυστέρησης υποβολής του φακέλου η υποψηφιότητά του δεν πρέπει να γίνει δεκτή.

Έτσι, ομόφωνα, τηρώντας το γράμμα του νόμου, ίσως και για να μην υπάρξουν ενστάσεις και γκρίνιες, η υποψηφιότητα ακυρώθηκε και στην κούρσα της διαδοχής μένουν τρεις: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...