«Τριάρα» στην Ντιναμό, θέλει πρόκριση στο Φάληρο ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ξέσπασμα της Άρσεναλ περίπου στο ημίωρο του αγώνα, ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τα γκολ του Οζίλ στο 29’ και του Αλέξις Σάντσεζ στο 33’, ενώ ο Χιλιανός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 69’ από ασίστ του Κάμπελ. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν νίκη με δύο γκολ διαφορά ή με ένα γκολ με σκορ 2-3 και πάνω στο τελευταίο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.












Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο

Μπάγερν 12 17-3
Ολυμπιακός 9 6-10
Άρσεναλ 6 9-10
Ντιναμό Ζ. 3 3-12

Η επόμενη αγωνιστική (τελευταία):

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπάγερν

Ολυμπιακός – Άρσεναλ

Η Ντιναμό προσπάθησε να μπει δυνατά και να αιφνιδιάσει με δύο απανωτά κόρνερ. Στο 7ο λεπτό, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την Άρσεναλ με την προσπάθεια του Κάμπελ, που τροφοδότησε τον Καθόρλα, αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ, ενώ στο 11’ από κόρνερ του Οζίλ, ο Ζιρού έπιασε κεφαλιά που κατέληξε έξω. Η Άρσεναλ προσπάθησε σταδιακά ν’ ανοίξει τον ρυθμό του ματς και κατόρθωσε τελικά ν’ ανοίξει το σκορ στο 29ο λεπτό. Ο Αλέξις πήρε την μπάλα από αριστερά, έβγαλε μια σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι εκεί που είχε χωθεί σαν κρυφό φορ ο Οζίλ, που με κεφαλιά ψαράκι έβαλε μπροστά στο σκορ την Άρσεναλ. Τέσσερα λεπτά μετά οι «κανονιέρηδες» σημείωσαν και 2ο γκολ με τον Μονρεάλ να κλέβει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της Ντιναμό, έκανε την παράλληλη πάσα για τον Αλέξις που απλά την άγγιξε με το δεξί για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 40’ ο Οζίλ με μια έξοχη ατομική προσπάθεια, βρέθηκε απέναντι από τον Εντουάρντο, που απέκρουσε με το σώμα, ενώ και στο 43’ ο κίπερ της Ντιναμό, είχε απάντηση σε προσπάθεια του Οζίλ.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Εντουάρντο έχει απάντηση σε προσπάθειες των Καθόρλα και Ζιρού για να κρατήσει το σκορ στο 2-0. Στο 58’ εκτέλεση κόρνερ του Οζίλ, ο Σάντσεζ πιάνει την κεφαλιά, αλλά ήταν αδύναμη και δεν απείλησε. Στο 69’ όμως ο Χιλιανός, έφτασε στο 2ο προσωπικό γκολ του, μετά από εξαιρετική διαγώνια πάσα του Κάμπελ, με τον Σάντσες να περνάει τον Εντουάρντο και να πλασάρει στο άδειο τέρμα για το 3-0. Στο 85’ ο Σουντανί υποχρέωσε τον Τσεχ, στην μοναδική αξιόλογη επέμβαση του στο παιχνίδι, ενώ στο 88’ ο Οζίλ, είχε μια ακόμα καλή ευκαιρία για ν’ ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, αλλά την έχασε.

Άρσεναλ: Τσεχ, Μερτεσάκερ, Κονσιελνί, Μονρεάλ, Μπεγιερίν (82’ Ντεμπισί), Οζίλ, Καθόρλα (82’ Τσέιμπερς), Φλαμινί, Ζιρού (64’ Ράμσεϊ), Αλέξις Σάντσεζ, Κάμπελ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Εντουάρντο, Ίβο Πίντο, Σιγκάλι, Ματέλ, Ταραβέλ, Άντολιτς (68’ Ενρίκεζ), Μασάντο (84’ Τσόριτς), Σάντος, Ρογκ, Φερνάντες (57’ Σουντανί), Πιάτσα
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...