Ένα αγόρι χτύπησε μια πόρτα για να ζητήσει φαγητό. Αυτός που του άνοιξε όμως του έδωσε πολλά περισσότερα

Μια μέρα, ένα φτωχό μικρο αγόρι που πουλούσε αγαθά από πόρτα σε πόρτα για να πληρώσει τα δίδακτρα για το σχολείο του, πείνασε.

Έψαξε τις τσέπες του αλλά ανακάλυψε ότι τα χρήματα που είχε μαζέψει, δεν έφταναν για να αγοράσει κάτι για να φάει.

«Πόλεμος» ΝΔ - Λαφαζάνη για τα... εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ * «Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάμε για σχοινί», απαντά ο Λαφαζάνης

Η κυβέρνηση είναι ήδη από μόνη της αποσταθεροποιημένη, λέει η ΝΔ - Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί, απαντά ο υπουργός Ανασυγκρότησης
Η διαφοροποίηση της Αριστερής Πλατφόρμας κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η αφορμή για την οποία εξέδωσε ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία,

AΠΟ ΤΗ "ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ" ΤΗΣ ΤELEGRAPH ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΗ-90 Ειδικές επιχειρήσεις αποπληροφόρησης με στόχο της αποδόμηση Α.Τσίπρα και Π.Καμμένου

Σφοδρές επιθέσεις έχει αρχίσει και δέχεται το κυβερνητικό δίδυμο, Α.Τσίπρα και Π.Καμμένου εντός και εκτός Ελλάδος από τα κέντρα της "μαύρης αντίδρασης" που βέβαια κατευθύνονται από τα γνωστά κέντρα που έχουν αλυσσοδέσει την χώρα σήμερα και βέβαια έχουν συμμαχήσει με την "πέμπτη φάλαγγα" τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.

Μάχη επιβίωσης: Αρκούδα εναντίον λύκων [βίντεο]

Στις όχθες ενός ποταμού στην Βόρεια Αμερική, μια αρκούδα γκρίζλι θα αναμετρηθεί με τέσσερις λύκους διεκδικώντας μερίδιο στο κρέας ενός νεκρού ζώου.

Η αρκούδα και λύκοι έχουν συνυπάρξει για χιλιετίες. Σε γενικές γραμμές προτιμούν να το αποφεύγουν, αλλά όταν η τροφή είναι δυσεύρετη αυτά τα αρπακτικά ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την επιβίωση.

Κύπρος: Ο Μαρίνος Σιζόπουλος νέος πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος του Σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ της Κύπρου που ίδρυσε ο Βάσος Λυσσαρίδης. Επικράτησε με 62% έναντι 38% που έλαβε ο αντίπαλος του Γιώργος Βαρνάβας.

Σαφάρι κατά της φοροδιαφυγής ξεκινά η κυβέρνηση : Εκτός Ελλάδας 120 δισ. ευρώ

Η κυβέρνηση ξεκινά ένα σαφάρι εναντίον της φοροδιαφυγής με στόχο την ενίσχυση των εσόδων. Είναι τέτοιο το μέγεθος των ποσών που έχουν διαφύγει στο εξωτερικό, τα οποία δεν έχουν δηλωθεί στην Ελλάδα και επί της ουσίας πρόκειται για μαύρο χρήμα, που σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσαν αίσθηση στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα.

Ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τάσος Κορωνάκης, τον οποίο πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας, εξελέγη νέος γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ψήφισαν 199 και ο Τάσος Κορωνάκης πήρε 102 ψήφους, ο Αλέκος Καλύβης (της Αριστερής Πλατφόρμας) 64 και ο Στέλιος Ελληνιάδης από την ΚΟΕ 1 ψήφο.

Υπήρξαν και 32 λευκά.

O Γερμανός που δεν άντεξε την Γερμανία και επέστρεψε στην Ελλάδα

Ένας "τρελός" Γερμανός που δηλώνει Έλληνας και κάνει τα πάντα για τα πάντα για την προώθηση των κρασιών μας. Η ιστορία του και η στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Markus Stolz είναι ένας Γερμανός που μετακόμισε στην Ελλάδα, γύρισε στη Γερμανία και τώρα επιστρέφει πάλι πίσω! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το παρατσούκλι του, "ο τρελός Γερμανός"!

Απάντηση Τσίπρα σε Ισπανία και Πορτογαλία: Είχαμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό

"Η νέα ελληνική κυβέρνηση δεν αναζητά εξωτερικούς εχθρούς" σημειώνουν κύκλοι του Μαξίμου στο Reuters. Γίνεται λόγος για παρερμηνεία της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, από τις κυβερνήσεις της Ισπανίας και της Πορτογαλίας

Ισπανία και Πορτογαλία διαμαρτύρονται για τις δηλώσεις Τσίπρα

Σε έντονη διαμαρτυρία σε επίπεδο Κομισιόν και Συμβουλίου της Ευρώπης προσανατολίζεται η κυβέρνηση Ραχόι μετά τις δηλώσεις Τσπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρωθυπουργός κατηγορεί την Ισπανία πως έχει σκοπό να στείλει "στην άβυσσο" την Ελλάδα, όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα La Razon στο κυριακάτικο φύλλο της 1ης Μαρτίου.

Η βότκα δεν είναι προνόμιο μόνο των Ρώσων. Η βότκα 40 41 είναι πέρα για πέρα ελληνική!

Η ιστορία της εταιρείας Β.Γ. Σπηλιόπουλος στην οινοπνευματοποιία ξεκινά το 1895 όταν ο Βασίλειος Σπηλιόπουλος εγκατέστησε μια μονάδα παραγωγής αιθυλικής αλκοόλης στην Πάτρα. Σήμερα, 120 χρόνια μετά, τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει, ο δισέγγονος του, Γιώργος Σπηλιόπουλος, και μιλά στην HuffPost Greece για την πρώτη ελληνική βότκα που παράγουν, με την ονομασία 40 41.

Το μυστήριο με τον γυμνό που πηδά από παράθυρο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Ανάρπαστο έχει γίνει το βίντεο στο διαδίκτυο -Εκπρόσωπος του παλατιού αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα 
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία από βίντεο στο διαδίκτυο με έναν γυμνό άνδρα ο οποίος απεικονίζεται να κρεμιέται από ένα σεντόνι έξω από παράθυρο των βρετανικών ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Επιστροφή των απολυμένων το γρηγορότερο, ζήτησε ο Πρωθυπουργός

Να επιστρέψουν οι απολυμένοι από το Δημόσιο το γρηγορότερο δυνατόν, ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο.

Εγκρίθηκε η πολιτική απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Εγκρίθηκε η πολιτική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη δεύτερη μέρα των εργασιών, ενώ απορρίφθηκε η τροπολογία της Αριστερής Πλατφόρμας κατά του περιεχομένου της πρόσφατης συμφωνίας με το Eurogroup, με ψήφους 92 κατά, 68 υπέρ, 5 λευκά και μία αποχή.

"Κεραυνοί" Τσίπρα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα: Δεν θα γίνουμε σαν τους άλλους!

Κεραυνούς έριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας, μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, για τις συμπεριφορές βουλευτών και στελεχών του κόμματος, που φαίνεται να φλερτάρουν με τα παραδοσιακά προνόμια της διακυβέρνησης.

Made in Greece το "KILIKIO" - ντελικατέσεν που άνοιξαν 5 νέα παιδιά στο Παρίσι: Γεμάτο εκλεκτές Ελληνικές λιχουδιές

Στην κοσμοπολίτικη Γαλλική πρωτεύουσα, εκεί όπου τα μπιστρό και τα ντελικατέσεν καλύπτουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, όσοι περάσουν από τη rue Notre Dame de Nazareth μπορούν πλέον να προμηθευτούν παξιμάδια, ζυμαρικά, μαρμελάδες, ξηρούς καρπούς, ελληνικό καφέ και πολλά ακόμη καλούδια με ούγια ελληνική.

Αυτά είναι τα ωραιότερα & πιο εντυπωσιακά αεροδρόμια του κόσμου! Από το Πόρτο στη Μάλτα κι από τη Μόσχα στο Ρέικιαβικ!

Τα αεροδρόμια αποτελούν χώρους έντονων συγκινήσεων, είτε γιατί περιμένεις με αγωνία να αναχωρήσει το αεροπλάνο σου για κάποιο προορισμό, είτε γιατί περιμένεις με αγωνία να… υποδεχτείς κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.
Όταν μάλιστα βρίσκεται κανείς στα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου, με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, τότε οι λίγες ή πολλές