Αν το Hummer φαίνεται ...λίγο για τις απαιτήσεις σας, τότε, το Ripsaw EV2 έρχεται να δώσει την απάντηση στις αναζητήσεις σας Vds

Αν το Hummer φαίνεται ...λίγο για τις απαιτήσεις σας, τότε, το Ripsaw EV2 έρχεται να δώσει την απάντηση στις αναζητήσεις σας

Είναι...τρελοί αυτοί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Και πάντα βρίσκουν κάτι για να ταράξουν τα νερά και να σε αφήσουν με το στόμα ορθάνοιχτο.

Мария Шарапова * Αχ Μαρία, Μαράκι, Μαριώ… Θα μας λείψεις! (photos+videos)

Κρίμα κι άδικο! Η Μαρία Σαράποβα αποκλείστηκε από την συνέχεια του Roland Garros τη Δευτέρα (1/6) και πλέον χάσαμε το… ενδιαφέρον μας για τη διοργάνωση.

Η Ρωσίδα τενίστρια ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη… μάχη του Grand Slam, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να διατηρήσει τα… σκήπτρα της στα γαλλικά κορτ.

Στη Νέα Υόρκη τα 20ά γενέθλια της Victoria’s Secret ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Στη Νέα Υόρκη θα γιορτάσει η Victoria’s Secret τα 20ά της γενέθλια, με τους υπευθύνους της εταιρείας να αποφασίζουν την επιστροφή στον τόπο γέννησής της για μία ξεχωριστή εκδήλωση, στο τέλος της χρονιάς.

Μπορεί πέρσι η εταιρεία εσωρούχων να πραγματοποίησε τη μεγαλύτερή της επίδειξη στο Λονδίνο, αλλά φέτος δεκάδες «άγγελοι» της Victoria’s Secret θα φιλοξενηθούν στη Νέα Υόρκη,

Κοτζιάς: Μας εκβιάζουν. «Αν δεν υπογράψετε τη συμφωνία πεθαίνετε».

Αποκαλυπτικός για τις αφόρητες πιέσεις που ασκούνται στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ήταν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος μίλησε στο στρογγυλό τραπέζι, στο τρίτο φεστιβάλ Φιλοσοφίας της Δυτικογερμανικής Ραδιοφωνίας (WDR).

Ψέριμος - Αρκιοί: Καταδίκασαν στην αμάθεια τα παιδιά των ακριτικών νησιών (vids)

Είναι μόλις 11 ετών και ανακαλύπτει από αυτή την τρυφερή ηλικία ότι οι επιλογές στον επίγειο παράδεισο που γεννήθηκε και μεγαλώνει είναι από περιορισμένες έως ανύπαρκτες.
Ο μικρός Παναγιώτης είναι ο μοναδικός μαθητής στους ακριτικούς Αρκιούς, ένα μικρό νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου με μόλις 40 μόνιμους κατοίκους.

Channel 4: Είναι η Ελλάδα μια κουκκίδα γης που αξίζει να σωθεί;

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολιάζει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος του Channel 4 Paul Mason, το άρθρο του πρωθυπουργού στη Le Monde.
Όπως σημειώνει, σε αντίθεση με άλλα άρθρα πρωθυπουργών που έτειναν να μοιάζουν με τους παλιούς λόγους του Tony Blair, ο Έλληνας πρωθυπουργός «μάχεται για το πολιτικό του μέλλον».

La Tribune: Ο Τσίπρας παραδίδει μαθήματα στρατηγικής και δίνει παράδειγμα αντίστασης

Τη στρατηγική του Αλέξη Τσίπα απέναντι στους πιστωτές «εκθειάζει» η οικονομική εφημερίδα La Tribune, λέγοντας πως παρέδωσε ένα μάθημα για το πώς μπορεί κανείς να αντισταθεί στην Άνγκελα Μέρκελ.

 Η γαλλική εφημερίδα αποθεώνει τον Έλληνα πρωθυπουργό για την τακτική του εστιάζοντας στην αποφασιστικότητά και την εξυπνάδα των κινήσεών του.

Πανικός με μικρό αεροπλάνο που έπεσε σε παραλία με τουσρίστες (pics+vid)

Πανικός επικράτησε σε παραλία της Ιταλίας γεμάτο τουρίστες, όταν ξαφνικά είδαν ένα αεροπλάνο να κατευθύνεται κατά πάνω τους.

Ο κόσμος ούρλιαζε και έτρεχε για να σωθεί, καθώς το μικρό αεροσκάφος έπεφτε προς το μέρος τους, παραλία.

Τα πρώτα ερασιτεχνικά βίντεο από τον αγώνα dragster στο Τυμπάκι

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος dragster που έγινε στο Τυμπάκι και ήδη τα πρώτα –έστω και ερασιτεχνικά- βίντεο αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Πάνω από 400 χιλ. ευρώ άφησαν οι πιστοί που προσκύνησαν το σκήνωμα της Αγ. Βαρβάρας

Περισσότεροι από 600.000 πιστοί έσπευσαν να προσκυνήσουν το σκήνωμα της Αγίας Βαρβάρας Ωστόσο παρά τις φήμες για αμύθητο ποσό που συγκέντρωσε η εκκλησία, αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ * Η συμφωνία έρχεται η καρέκλα... φεύγει

Εγκλωβισμένος στη στρατηγική του, που δεν είναι άλλη από τη διατήρηση της καρέκλας, ο Σαμαράς βλέπει τη συμφωνία με τους εταίρους να έρχεται και μαζί όλο το αντίπαλο νεοδημοκρατικό σύμπαν να ετοιμάζεται να τον «ρίξει στο καναβάτσο».