Anonymous GREEK REFERENDUM 2015 Greek subtitles ...Το βίντεο των Anonymous για την Ελλάδα

Με ένα νέο βίντεο οι Anonymous παίρνουν θέση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής.
"Συγχαρητήρια στον Τσίπρα που αποφάσισε να κάνει δημοψήφισμα" υποστηρίζουν οι Anonymous σε ένα βίντεο που ανέβασαν στο YouTube, ενώ καλούν τους Έλληνες πολίτες, με την ψήφο τους, να διορθώσουν όσα λάθη έκαναν στο παρελθόν αφού "όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της χώρας".

Δημοψήφισμα 2015 - Νέα δημοσκόπηση: Ξεκάθαρο προβάδισμα του «ΟΧΙ»

Αν και η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μέχρι τις 30 Ιουνίου (δηλαδή έχει ενσωματώσει ψήφους πολιτών με τις τράπεζες κλειστές) το προβάδισμα του ΟΧΙ είναι σαφές.

Αυτό είναι εντυπωσιακό και ενδεικτικό του ότι ο ελληνικός λαός δηλώνει αποφασισμένος να στηρίξει την κυβέρνηση και να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους δανειστές και στις βάρβαρες πολιτικές λιτότητας.

Βατικανό: Ο πάπας διαβεβαιώνει ότι βρίσκεται κοντά στον ελληνικό λαό

Ο πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε σήμερα στην ελληνική κρίση μέσω του εκπροσώπου Τύπου του Βατικανού ιερέα Φεντερίκο Λομπάρντι.

ΠΑΣΟΚ: Εκτός τόπου και χρόνου ο πρωθυπουργός

Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Σαφέστατα οδηγεί την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, έξω από την ζώνη του ευρώ, με όρους χρεοκοπίας, φτωχοποίησης και καταστροφής, ανέφερε η Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

Γ. Βαρουφάκης: Γιατί λέμε «όχι»

Τα 6 σύντομα σημεία για τα οποία η κυβέρνηση λέει «όχι», επισημαίνει με ανάρτηση στο προσωπικό blog του, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Τα 6 σημεία είναι τα εξής:
1. Οι διαπραγματεύσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία επειδή οι δανειστές (α) αρνήθηκαν να αναδιαρθρώσουν το μη βιώσιμο χρέος και (β) επέμειναν ότι το χρέος πρέπει να το πληρώνουν οι ασθενέστεροι των πολιτών, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.

Γ. Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει θέμα «κουρέματος» καταθέσεων

Διέψευσε τα σενάρια για το κούρεμα καταθέσεων ο υπουργός Οικονομικών, τονίζοντας εξερχόμενος του Υπουργείου Οικονομικών, ότι: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα bail in (σ.σ. κούρεμα καταθέσεων)».

Καραγκούνης: Καταστήσατε τη χώρα συνώνυμο της αφερεγγυότητας

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, άσκησε δριμεία κριτική στη κυβέρνηση κατηγορώντας τη ότι «κατέστησε από χθες και επισήμως τη χώρα συνώνυμο της αφερεγγυότητας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης» και ότι άφησε τους Έλληνες χωρίς λεφτά στο εσωτερικό καί στο εξωτερικό.

Εκδόθηκε η άδεια δόμησης για την μονάδα Πτολεμαΐδα 5 της ΔΕΗ

Την έκδοση της άδειας δόμησης της νέας μονάδας παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ Πτολεμαΐδα 5 ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΓΕΝΟΠ, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την εξέλιξη.

Ο πρωθυπουργός στο ευρωκοινοβούλιο, πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκπροσώπους των ευρωπαϊκών λαών (-vid)

Στο Στρασβούργο, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τις εξελίξεις και συνολικά για το ελληνικό ζήτημα. «Οι προτάσεις μας δεν έχουν στόχο να επιβαρύνουν τον ευρωπαίο φορολογούμενο» δήλωσε ο πρωθυπουργός και επιβεβαίωσε ότι σήμερα θα κατατεθεί το αίτημα της Ελλάδας στον ΕSM.

Η Κρητικιά που αντί για ανάληψη έκανε κατάθεση και τους τρέλανε όλους!

Την ώρα που στα ΑΤΜ των τραπεζών της Κρήτης, όπως και ολόκληρης της χώρας, σχηματίζονταν τεράστιες ουρές για λίγα μετρητά, η Άννα από την Ιεράπετρα αποφάσισε να τους τρελάνει όλους πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα.

Γκίζι προς Μέρκελ: "Δεν συζητάτε μέχρι την Κυριακή γιατί ελπίζετε να πέσει η κυβέρνηση" (video)

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Die Linke Γκρέγκορ Γκίζι εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης για τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα, κατηγορώντας την καγκελάριο Μέρκελ και τον αντικαγκελάριο Γκάμπριελ ότι αρνούνται να συζητήσουν και να διαπραγματευτούν με την ελληνική κυβέρνηση γιατί ελπίζουν «ότι μετά την Κυριακή θα πέσει»

Διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα σε λίγη ώρα

Νέο μήνυμα θα απευθύνει σε λίγη ώρα στους Έλληνες πολίτες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, αλλά και μετά την κατάθεση από την Αθήνα της νέας πρότασης στους θεσμούς.

Δημοσκόπηση - Φαρμακοποιοί: 61,56% ψηφίζουν «OXI» στο δημοψήφισμα

Δημοσκόπηση διενεργήθηκε τη Δευτέρα (29/6) στο Συνιστολόγιο των Φαρμακοποιών.

Συλλέχθηκαν μέσα σε 72 ώρες 1.038 (μοναδικές) ψήφοι.

Τα αποτελέσματα για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής είναι:

«Μαλλιά κουβάρια» on air Παπαδόπουλος-Μακρή - «Είσαι νούμερο και κάθαρμα!» ( ΒΙΝΤΕΟ )

«Ροντέο» έγινε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 από τους υπαινιγμούς της Ραχήλ Μακρή προς τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα την «έκρηξη» του.
Όλα ξεκίνησαν από τις αιχμές που άφησε η Ραχήλ Μακρή για τα οικονομικά της οικογένειας του Ανδρέα Παπαδόπουλου:

«Αέρας» η Αργεντινή – Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα μετά από την «εξάρα» στην Παραγουάη (Video)

Στον τελικό του Κόπα Αμέρικα προκρίθηκε με επιβλητικό τρόπο  η Αργεντινή σαρώνοντας την Παραγουάη με 6-1! Πολλά κέφια ο Μέσι, κορυφαίος ο Παστόρε, δύο γκολ ο Ντι Μαρία.
Η Παραγουάη τρεις ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Βραζιλίας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, βρήκε μπροστά της μια αγριεμένη Αργεντινή στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, η οποία την έκανε…

Δημοψήφισμα 2015: Το ηχηρό «ΌΧΙ» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

Ένα βροντερό «Όχι» φωνάζει ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου και καλεί τον ελληνικό λαό να φωνάξει και αυτός με τη σειρά του «Όχι» την Κυριακή 5 Ιουλίου.
«Την Κυριακή... παίρνουμε πίσω την ζωή μας. Τους λέμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε όλα που κουρέλια κάνουν τα όνειρα μας!»

Κανονικά θα εξυπηρετούν τους συνταξιούχους όλες οι Τράπεζες σήμερα Τετάρτη

Τις λίστες με τα υποκαταστήματα των τραπεζών που θα ανοίξουν σήμερα, Τετάρτη 1η Ιουλίου, για την εξυπηρέτηση της πληρωμής των συνταξιούχων ανάρτησε το υπουργείο Οικονομικών στην ιστοσελίδα του.
Εν αναμονή της έκδοσης σχετικής Υπουργικής Αποφάσεως, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών ενημερώνει ότι την Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2015, οι συνταξιούχοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις τράπεζες

Η Τουρκία προσφέρθηκε να πληρώσει το ελληνικό χρέος στο ΔΝΤ που λήγει σήμερα!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε στην ΚΟ του κόμματός του ότι "Η Τουρκία θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση και μπορούμε να την δανειοδοτήσουμε και να την στηρίξουμε. Θα συγκαλέσω το ελληνοτουρκικό συμβούλιο συνεργασίας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης (σ.σ.: στην Τουρκία) για να δούμε πώς μπρούμε να βοηθήσουμε με δάνεια την χώρα".

ΝΕΟ EUROGROUP ΑΥΡΙΟ «Φως στο τούνελ»: Απορρίπτουν παράταση και χρέος προκρίνουν ESM και αποβολή ΔΝΤ

Με θετική διάθεση αντιμετωπίζει το Eurogroup το αίτημα της Ελλάδας για ένα νέο πρόγραμμα με βάση τη χρηματοδότηση από τον ESM όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτησή  του στο διαδίκτυο ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών  Αλεξάντερ Στουμπ δήλωσε σχετικά:

Λιου: Να υπάρξει ένας «ρεαλιστικός συμβιβασμός» Ελλάδας- πιστωτών

«Απαιτείται να γίνει περισσότερη προσπάθεια για να αποτραπεί το ενδεχόμενο η ελληνική κρίση να πλήξει τη σταθερότητα στις χρηματαγορές», επεσήμανε την Τρίτη σε ευρωπαίους ομολόγους του ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών.

Δραγασάκης: H κυβέρνηση μπορεί να αποφασίσει κάτι διαφορετικό για το δημοψήφισμα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής, άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο, της ΕΡΤ -1.

ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα δεν πρέπει να μειώσει τον αμυντικό προϋπολογισμό της

H Ελλάδα δεν πρέπει να προχωρήσει σε περιστολή των αμυντικών της δαπανών, καθώς διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στη νότια Ευρώπη ως κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ, δήλωσε την Τρίτη ο γγ του Βορειοατλαντικού Συμφώνου Γενς Στόλτενμπεργκ.