Eκλογές Τουρκία 1η Νοεμβρίου 2015 Κυρίαρχος ο Ερντογάν

Τον έλεγχο της Βουλής ανακτά μέσω των επαναληπτικών εκλογών που επιδίωξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς το σύνολο των καταμετρημένων ψήφων χαρίζει στο κόμμα του ποσοστό 49,1% και άνω του 50% των εδρών (316/550). 

Αρκτικός χειμώνας προ των πυλών; Διεθνή μέσα ενημέρωσης ήδη προειδοποιούν για πολικό χειμώνα στην Ευρώπη

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν oι επιστήμονες σχετικά με την αλλαγή του κλίματος στην Ευρώπη.

Οι μετεωρολόγοι αναφέρουν πως ο χειμώνας του 2016 στη Γηραιά Ήπειρο μπορεί να εξελιχθεί στον πιο κρύο των τελευταίων 100 ετών εξαιτίας του φαινομένου Ελ Νίνιο, που επιστρέφει ισχυρότερο από ποτέ.

Η ΚΤΜ ετοιμάζεται για το MotoGP το 2017

Ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής στα 125 και 250 θα είναι ο βασικός test-rider και καθοδηγητής βελτίωσης του αγωνιστικού πρωτοτύπου της ΚΤΜ.
Εδώ και ένα χρόνο η ΚΤΜ έχει ανακοινώσει ότι θα κατασκευάσει αγωνιστική μοτοσικλέτα για να εισβάλει στην κατηγορία MotoGP το 2017. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και οι προθεσμίες έγκαιρης ολοκλήρωσης της προετοιμασίας για μία «αξιοπρεπή» παρουσία στην ανώτερη κατηγορία, πιέζουν ασφυκτικά.

Στο σαλόνι του Τόκυο θα εμφανιστεί το Yamaha MWT-09

Διασκέδαση επί 3 υπόσχεται το νέο MWT-09 που φροντίζει με 3 τροχούς να διατηρεί τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση στο δρόμο και με 3 κυλίνδρους να μακραίνει τα χέρια του αναβάτη του κάθε φορά που ανοίγει το γκάζι.
Πριν από 2 χρόνια η Yamaha κυκλοφόρησε το «ατίθασο» ΜΤ-09 με τον εκρηκτικό τρικύλινδρο κινητήρα, ο οποίος απέδειξε μέχρι σήμερα την αξιοπιστία και τα προτερήματά του (ροπάτος, οικονομικός και δυνατός).

Οι φήμες για το Kawasaki 600 Turbo

Η κόκκινη μοτοσικλέτα της φωτογραφίας από το γιαπωνέζικο περιοδικό Young Machine δεν απεικονίζει ένα R2 αλλά ένα Η2 ξαναβαμμένο στον υπολογιστή. Η Kawasaki H2 που έχει «στοιχειώσει» τα όνειρα των απανταχού «γκαζοφονιάδων», αποτελεί απτό στοιχείο της πραγματικότητας.
Φωτογραφίες, βίντεο, test-ride και γνώμες δοκιμαστών αποδεικνύουν την ύπαρξή της σε όσους δεν την έχουν δει να στέκει αληθινή μπροστά τους.

Νέος κινητήρας για το Fiat 500X (Φωτό+Βίντεο)

Ακόμα πιο οικονομικό λόγω της πολύ χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου

Το Fiat 500X, ολοκληρώνει την γκάμα των κινητήρων του με τον νέο 1.3 MTJ 95hp Diesel Ε6. Η προσθήκη του νέου κινητήρα πετρελαίου ενισχύει ακόμα περισσότερο τον πολύπλευρο χαρακτήρα του, καθιστώντας το 500X

costa navarino*Στη Μεσσηνία η Πάμελα Άντερσον

Στη Μεσσηνία βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η γνωστή ηθοποιός Πάμελα Αντερσον. Όπως γράφει το eleftheriaonline.gr, η πρώην… ναυαγωσώστρια του Baywatch, έφτασε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με ιδιωτικό αεροπλάνο μετά από πτήση 20 ωρών από το Λος Αντζελες μέσω Φρανκφούρτης. Από το αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

Tα Χριστούγεννα έρχονται πιο νωρίς στη Θεσσαλονίκη

Τα Χριστούγεννα θα έρθουν πιο νωρίς φέτος στη Θεσσαλονίκη, μετά τις περσινές αντιδράσεις και τη σκληρή κριτική που δέχτηκε η διοίκηση του Κεντρικού Δήμου για έλλειψη γιορτινής ατμόσφαιρας στην πόλη, καθώς σχεδιάζονται εορταστικές εκδηλώσεις που θα αρχίζουν τέλος Νοέμβρη και θα διαρκέσουν περισσότερες από 40 ημέρες.