Η ξανθιά «πασιονάρια» του αγροτικού μπλόκου της Κορίνθου

Τη δική τους «σταρ» έχουν αποκτήσει οι αγρότες της Κορίνθου, αφού μια δυναμική ξανθιά γυναίκα δίνει το «παρών» στα μπλόκα και τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.
Ζει μόνιμα στην Κόρινθο και είναι πολιτική επιστήμονας (απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κρήτης), έχοντας πτυχιακή εργασία με θέμα την έρευνα για την επιμόρφωση και την κατάρτιση των αγροτών στον νομό Κορινθίας.

Τι δουλειά έχει λοιπόν μια πολιτικός επιστήμων στα μπλόκα των αγροτών; Η Μαρία-Πετρούλα Σκλια όχι μόνο ασχολείται με τα κοινά, αλλά είναι και πρόεδρος στο Κ.Ε.Κ Ν. Κορινθίας και τις τελευταίες ημέρες έχει βγει στους δρόμους μαζί με τους υπόλοιπους αγρότες.
Η εντυπωσιακή ξανθιά, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ξεχωρίζει και δικαιολογημένα μαγνητίζει τα βλέμματα όλων. Η σελίδα της στο facebook κοντεύει να «πέσει» από την επισκεψιμότητα κι από τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται.
newego_LARGE_t_901_106799773_type13063 newego_LARGE_t_901_106799774_type13063 newego_LARGE_t_901_106799775_type13063 maria1
Η Σκλία από μικρή συμμετέχει στην οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αυγών και γνωρίζει πως είναι να παλεύεις στον πρωτογενή τομέα.
«Έχουμε κότες, παράγω αβγά. Τώρα δεν έχω πολλές, είναι περίπου 10.000. Δεν με αφήνει το κράτος, δεν με αφήνουν να φτιάξω καινούρια μονάδα. Έχουν παγώσει τα πάντα...», είπε, τονίζοντας στο Mega πως η πρωτογενή παράγωγη θέλει νέους ανθρώπους.
Η όμορφη αγρότισσα αποκάλυψε επίσης ότι ήταν υποψήφια με τον Πέτρο Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές, ενώ λέει πως θέλει να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για να του μεταφέρει τα παράπονά της.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...