H Rihanna επέστρεψε και αυτά είναι πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για αυτήν.Vds

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, τα social media της Rihanna έχουν λειτουργήσει σαν ένας φάρος ελπίδας για τους die-hard ακόλουθούς της που αποκαλούνται “navy”.
Καλύτερη ιδέα του τι άσους κρύβει στο μανίκι της η πριγκίπισσα από τα Μπαρμπέιντος απέκτησαν οι χρήστες Samsung, μια εταιρία τεχνολογίας που φημολογείται ότι συμμάχησε μαζί της ως επίσημη χορηγός με μια συμφωνία 25 εκατ. δολαρίων για το album της Anti με την εφαρμογή για κινητά της εταιρίας από την Κορέα, Antidiary.


Παράλληλα, η Rihanna βασάνιζε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων με μικρής διάρκειας video που προμήνυαν την άφιξη του επώδυνα πολυαναμενόμενου 8ου άλμπουμ της. Ήδη τα εισιτήρια για την παγκόσμια περιοδεία της που ξεκινάει τον Φεβρουάριο είναι διαθέσιμα προς πώληση αλλά εάν νόμιζες ότι ήξερες τα πάντα για την ευπώλητη καλλιτέχνιδα, σκέψου ξανά. Αυτά είναι έξι πράγματα που πιθανόν να μην θυμόσουν για το κορίτσι από την Καραιβική και δεν θα αναφερθούμε στην κακοποίηση της από τον Chris Brown.
1. Όπως πολλοί σταρ πριν από εκείνη, η Rihanna δεν χρησιμοποιεί το κανονικό της όνομα. Η 27χρονη εξωτική καλλονή γεννήθηκε στα Mπαρμπέιντος με το όνομα Robyn Rihanna Fenty. Το μεσαίο της όνομά είναι αραβικής προέλευσης και σημαίνει "γλυκός βασιλικός". Τόσο η οικογένειά της όσο και οι στενοί της φίλοι την αποκαλούν Robyn. "Έχω αναπτύξει μια απάθεια ακούγοντας συνεχώς Rihanna, Rihanna, Rihanna" έχει πει η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό Rolling Stone. “Όταν ακούω Robyn όμως, δίνω αμέσως προσοχή”. Επίσης, σύμφωνα με το Instagram της Rihanna, υπάρχει πιθανότητα να προφέρουμε τόσα χρόνια το όνομα της με τον λάθος τρόπο, στην πραγματικότητα είναι Ri-Anna.

2. Πριν από το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη ως ειδικός ναυτικών όπλων στην ταινία “Battleship: Ναυμαχία” του Peter Berg, η Rihanna είχε περάσει μια υποτυπώδη στρατιωτική εκπαίδευση πριν το ρόλο στην (ανεγκέφαλη) περιπέτεια. Μάλιστα η ερμηνεύτρια του Umbrella είχε και παρέα στους κοιτώνες. Η στιχουργός και τραγουδίστρια Shontelle ήταν η λοχίας της μονάδας και της έδινε διαταγές. “Έτσι κάνουν οι λοχίες. Κατευθύνουμε τους ευέλπιδες, τους διατάζουμε να πάρουν κάμψεις. Iδίως όταν εμφανίζονται στην πρωινή παρουσίαση αργοπορημένοι” είπε η Shontelle στο BBC ΤΟ 2009. “Ήμασταν δόκιμοι μαζί, χωρίς να είναι κάτι υποχρεωτικό. Αλλά φανταστείτε εμένα και τη Rihanna με στρατιωτικές μπότες και στολή να σερνόμαστε στο στίβο μάχης...”

3. Σε ηλικία 15 ετών, η Rihanna βγήκε πρώτη σε ένα διαγωνισμό ταλέντου και ομορφιάς του σχολείου της μετά την εκτέλεση του "Hero" της Mariah Carey, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο της Miss Combermere. "Εγώ τις κορόιδευα κάτι τέτοιες διοργανώσεις," είπε Rihanna στην Daily Mail το 2007. "Αλλά οι φίλοι μου στο σχολείο μου με είχαν προκαλέσει να το κάνω και η στρατιωτική εκπαίδευση φάνηκε χρήσιμη στο να καταφέρω να εξισορροπήσω βιβλία στο κεφάλι μου για την πασαρέλα".
4. Η Rihanna έχει υιοθετήσει μια ανορθόδοξη τελετουργία προετοιμασίας πριν τις εμφανίσεις της. Τα πράγματα ξεκινούν φυσιολογικά: "Τρώω παστίλιες, ξεκουράζω το λαιμό με ατμό, κάνω το μακιγιάζ μου. Κάνω φωνητική με τον προπονητή μου μέσω Skype και κάνω ζέσταμα για περίπου μισή ώρα," είπε στο Esquire το 2011. "Μετά ηπροσωπική μου βοηθός -και ενίοτε barwoman- μου φέρνει ένα σφηνάκι αραιωμένο με λίγο χυμό πορτοκαλιού ή σόδα για να μην είναι πολύ βαρύ” είπε.
“Είναι απαραίτητο να το πιω. Υπάρχει πάντα αρκετό άγχος. ‘Ότι έχει να κάνει με τη δουλειά μου το παίρνω πολύ σοβαρά. Τα υπερ-αναλύω όλα. Το ποτό ηρεμεί τα νεύρα μου. Πίνω μια γουλιά, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθώ την έναρξη του σόου από το καμαρίνι μου. Μερικές φορές βγαίνω και έξω στο κοινό φορώντας ένα φαρδύ φούτερ με τεράστια κουκούλα και γλιστράω εκεί έξω.”

5. H Rihanna πολύ κομψά αποσιωπεί το γεγονός ότι καπνίζει πολύ μαριχουάνα, ένα προϊόν που ετοιμάζεται να εμπορευθεί βγάζοντας στην αγορά των Αλάσκα, Όρεγκον και Ουάσινγκτον τη δική της ποικιλία με την ονομασία MaRihanna ακολουθώντας το παράδειγμα του Snoop Dog και των απογόνων του Marley.
6. Το 2007, η Gillette ασφάλισε τα καλλίγραμμα πόδια της Rihanna έναντι αστρονομικού ποσού. "Με ονόμασαν Celebrity Legs of a Goddess για το 2007 και μαζί με τον τίτλο παίρνεις και μια ασφάλεια για τα πόδια σου αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων” είχε πει σε μια συνέντευξη της στη Guardian.

..

To κομμάτι της σε συνεργασία με τον πρώην εραστή της Drake, Work, κυκλοφόρησε σήμερα στη μουσική συνδρομητική πλατφόρμα του Jay Z, Tidal, και το album της θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.
Μετά από τρία χρόνια η Rihanna βρυχάται και όλα τα αιλουροειδή στήνουν τον χορό.
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...