Έτσι είναι η πιο ακριβή αεροπορική σουίτα στον κόσμο ( Φωτογραφίες )

Η Etihad μπορεί να υπερηφανεύεται για την Diamond First Class Suite
Ένα αεροπορικό ταξίδι μπορεί να μην είναι ευχάριστο πάντα. Υπάρχουν όμως φορές που το νόημα από το ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη «Ιθάκη» ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, βρίσκουν την πλήρη εφαρμογή τους ακόμη και σε ένα ταξίδι με αεροπλάνο. Πότε ισχύει αυτό; Όταν ταξιδεύεις στην πρώτη θέση, σε μία από τις πιο πολυτελείς και ακριβές σουίτες αεροπλάνου παγκοσμίως!

Ο λόγος για την Diamond First Class Suite της Etihad, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε με τον τίτλο της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης» στον κόσμο. Μάλιστα, η αεροπορική εταιρεία με έδρα της το Άμπου Ντάμπι, το 2015 απέσπασε επίσης για δεύτερη χρονιά το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» στα World Travel Awards (WTA).
Η αεροπορική εταιρεία είναι πολύ περήφανη για τη συγκεκριμένη σουίτα, η οποία προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με εξατομικευμένες υπηρεσίες και ανέσεις.
etihad_6_edited
Δίνοντας στον επιβάτη την αίσθηση ότι ταξιδεύει σε ένα... πολυτελές, ιδιωτικό σύμπαν, ξεχωρίζει για τις άκρως ιδιωτικές στιγμές που χαρίζει πίσω από τις κλειστές της πόρτες.

 
Ο λόγος για την Diamond First Class Suite της Etihad, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε με τον τίτλο της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης» στον κόσμο. Σημείωσε, μάλιστα, ότι η αεροπορική εταιρεία με έδρα της το Άμπου Ντάμπι, το 2015 απέσπασε επίσης για δεύτερη χρονιά το βραβείο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» στα World Travel Awards (WTA).

H αεροπορική εταιρεία είναι πολύ περήφανη για τη συγκεκριμένη σουίτα, η οποία προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, με εξατομικευμένες υπηρεσίες και ανέσεις. Δίνοντας στον επιβάτη την αίσθηση ότι ταξιδεύει σε ένα... πολυτελές, ιδιωτικό σύμπαν, ξεχωρίζει για τις άκρως ιδιωτικές στιγμές που χαρίζει πίσω από τις κλειστές της πόρτες.

Δερμάτινα καθίσματα που μετατρέπονται σε αναπαυτικά κρεβάτια, ρυθμιζόμενη, επίπεδη τηλεόραση 24 ιντσών, ντουλάπι για τα προσωπικά αντικείμενα και ντουλάπι για ποτά, κομψά υφάσματα και ατμοσφαιρικός φωτισμός στα βασικά χαρακτηριστικά της σουίτας.

Στα συν το γεγονός ότι το γεύμα σερβίρεται prive, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ακόμη και για επαγγελματικά ραντεβού στον... αέρα, καθώς η σουίτα διαθέτει δύο άνετα καθίσματα.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...