Βενιζέλος προς Καμμένο: Αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη! (Video)

«Φωτιά στα τόπια» έβαλε στην Ολομέλεια η τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ και κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου με την συνεδρίαση να ξεφεύγει από τα κοινοβουλευτικά όρια.
Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον ότι με τους χειρισμούς του ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο.
Ο Πάνος Καμμένος άφησε αιχμές κατά του Βαγγέλη βενιζέλου σημειώνοντας ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση των υποβρυχίων με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε τα συμφέροντα των πολιτών ενώ άφησε υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του Βαγγέλη Βενιζέλου έχουν μετοχές στην Marfin.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος όρθιος ζητουσε τον λόγο επί προσωπικού, που αρνήθηκε να του δώσει ο προεδρεύων Τάσος Κουράκης, ενώ στο πανδαιμόνιο που ακολούθησε στην Ολομέλεια ακούστηκε να λέει «αλήτη, αλητάμπουρα, θα ζητήσεις στα τέσσερα συγγνώμη» προς την πλευρά του υπουργού Άμυνας.





Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Πάνου Καμμένου η Ολομέλεια μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης». «Κάτσε κάτω» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Πάντζας προς τον βαγγέλη Βενιζέλο ενώ ο Σωκράτης Φάμελλος σε υψηλούς τόνους φώναζε «αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε, δεν έχετε πια την ασυλία του παρελθόντος».
Την ίδια ώρα έντονο επεισόδιο είχαν ο Πέτρος Κωνσταντινέας (ΣΥΡΙΖΑ) με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φώναζε προς τον συνάδελφο του του ΠΑΣΟΚ «εγώ σε σπούδαξα. Πήγες με υποτροφία του ΠΑΣΟΚ να σπουδάσεις στη Ρουμανία, με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου και σπούδασες». Λίγο αργότερα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έλεγε ότι θα καταθέσει αγωγή κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...