Το τραγούδι που αφιέρωσε η Beyonce στον σύζυγό της «Σε αγαπώ τόσο πολύ»

Αποφασισμένη τα κρατήσει τον άντρα της με νύχια και με δόντια είναι η Beyonce στον οποίο και αφιέρωσε την μπαλάντα «Halo» κατά τη διάρκεια συναυλίας της.
Φωτιά πήρα την προηγούμενη βδομάδα τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Jay Z να έχει σχέση με την σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy μετά από ένα μυστηριώδες
ποστ που ανέβασε η ίδια αφήνοντας υπονοούμενα ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.



 Η Beyonce που πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με τον τίτλο «Lemonade» και όπως όλα δείχνουν φαίνεται να μην μπήρε στα σοβαρά όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες.
Η 34χρονη τραγουδίστρια δείχνει την πλήρη αφοσίωση και αγάπη της στον Jay Z αφιερώνοντάς του την μπαλάντα «Halo» με την οποία έκλεισε την πρώτη της συναυλία στην περιοδεία που ξεκίνησε από το Μαϊάμι: «Αυτό το τραγούδι θέλω να το αφιερώσω στον όμορφο σύζυγό μου... Σε αγαπώ τόσο πολύ».

Οργιάζουν οι φήμες περί απιστίας του Jay Z

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Beyonce

 

Ερωτικά μπερδέματα φαίνεται πως έχουν η Beyonce και ο Jay Z. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι ο Jay J απατά την σύζυγό του. Αυτή τη φορά η πέτρα του σκανδάλου είναι η σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy. Η μελαχρινή γυναίκα λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Beyonce ανέβασε ένα μυστηριώδες post αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με αυτή και τον Jay Z. Δεν ήθελαν και πολύ οι θαυμαστές της Beyonce να αρχίσουν να αφήνουν υπονοούμενα περί απιστίας.
Η Rachel Roy όμως έβαλε γρήγορα τα πράγματα στη θέση τους γράφοντας στο Twitter: «Σέβομαι την αγάπη, τους γάμους, τις οικογένειες και τα θεμέλια. Αυτό δεν πρέπει να αμφισβητείται από κανέναν».
Η φερόμενη ως τρίτο πρόσωπο είναι πρώην σύζυγος του μουσικού παραγωγού Damon Dash, ο οποίος ήταν συνεργάτης της επιχείρησης του Jay Z.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...