Νέο project στη Μύκονο για την ομάδα του Nice ‘n’ Easy

Τα πρώτα μηνύματα από την κοσμική κυρία των Κυκλάδων για το 2016 καταφθάνουν λίγους μήνες νωρίτερα από ό,τι έχουμε συνηθίσει. Το νησί που πέρυσι χαρακτηρίστηκε από τα αμέτρητα και top ως επί το πλείστον openings, συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά τη νέα σεζόν.
Γράφει η Νάντια Μασσαχού
Το πρώτο deal ακούμε ότι έχει δρομολογηθεί, με τις πρώτες υπογραφές να «πέφτουν» και να προέρχονται από την ομάδα του Nice ‘n’ Easy, που πέρυσι μετακόμισε από το Καλό Λιβάδι στη Μικρή Βενετία και πήγε  εξαίσια.
Το Nice ‘n’ Easy βέβαια ως γνωστόν πρωταγωνιστεί και στην αθηναϊκή σκηνή με βάσεις του το Κολωνάκι και την Κηφισιά.
Εκτός λοιπόν από το all day long bio restaurant φέτος, οι πληροφορίες μας θέλουν τον υπερδραστήριο επιχειρηματία Δημήτρη Χριστοφορίδη και τον  δαιμόνιο executive chef Χρήστο Αθανασιάδη, να «επεκτείνονται» σε πασίγνωστη και τρομερά ανερχόμενη παραλία της νοτιοανατολικής πλευράς της Μυκόνου με διαφορετικό concept και φιλοσοφία.
mesastokeimeno

Το νέο all day long restaurant θα φέρει το όνομα «Nesaea» από την Νηρηίδα Νησαία που υπήρξε άλλωστε και πηγή έμπνευσης της νέα επιχειρηματικής κίνησης και συνδέεται άμεσα με το concept που θα στηθεί. Αξίζει να αναφερθεί πως το δίδυμο Χριστοφορίδη – Αθανασιάδη πρόσφατα ταξίδεψε στην Αμερική για να παρουσιάσει το bio concept που πρεσβεύει αλλά (από ό,τι φαίνεται) και για να λάβει νέα ερεθίσματα. Μαθαίνουμε, ότι στο νέο εστιατόριο θα στηθεί ένα μενού-έκπληξη από τον Χρήστο Αθανασιάδη που θα μας μυήσει σε μια ολοκληρωμένη φρέσκια πρόταση. Αναμένουμε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες, τις οποίες και θα σας μεταδώσουμε σύντομα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...