Το ερωτικό τρίγωνο και ποιος ο ρόλος της Cara Delevingne Ο Depp υποψιαζόταν ότι η γυναίκα του έχει σχέσεις

Μία νέα διάσταση για τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν στο διαζύγιο του Johnny Depp και της Amber Heard δίνουν τα διεθνή ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε υποψίες ότι η σύζυγός του του είχε σχέσεις με την Cara Delevingne.
Πηγές που επικαλούνται τα δημοσιεύματα λένε, μάλιστα, ότι σε κάποια στιγμή ο Depp έγινε έξαλλος και φώναξε στην ηθοποιό
ότι «με κάνεις ρεζίλι» καθώς υποπτευόταν ότι η Heard είχε έρθει σε πολύ στενές επαφές με το 23χρονο μοντέλο από τη Βρετανία.
Οι υποψίες του Depp έγιναν εντονότερες στο τέλος του 2014 όταν οι δύο γυναίκες έκαναν πολύ συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις.
«Η Amber και η Cara συνήθιζαν να διασκεδάζουν συχνά μαζί και δεν έκρυβαν ότι έτρεφαν συναισθήματα η μια για την άλλη» λέει άνθρωπος που ξέρει πρόσωπα και πράγματα για την υπόθεση.
6n4gcqpf
Ήταν η περίοδος που ο 52χρονος ηθοποιός γύριζε την ταινία «Alice Through The Looking Glass» στη Μεγάλη Βρετανία και η Heard, μη σεβόμενη την ανάγκη του για ξεκούραση, δεν έχανε πάρτι για πάρτι έχοντας στο πλευρό της συνεχώς το νεαρό μοντέλο, κάτι που εκνεύριζε τον διάσημο ηθοποιό, σύμφωνα με την Sun.
Μάλιστα ο Depp δεν συμπαθούσε καθόλου την Cara την οποία έβρισκε αντιπαθητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...