Αίσιο τέλος στην απαγωγή του Πουλίδο (Photos)

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε ζωντανός και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός.
Όπως μετέδωσε πρώτο ένα τοπικό Μέσο, τέλος καλό, όλα καλά για τον επιθετικό του Ολυμπιακού,
ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στην πατρίδα του στο Μεξικό.
Οπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε και από τις επίσημες πηγές της περιοχής, ο Άλαν Πουλίδο έπειτα από επιχείρηση που έγινε στα Νότια της πόλης που έγινε η απαγωγή βρέθηκε ζωντανός μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα).
Έτσι η περιπέτεια του Μεξικανού φορ του Ολυμπιακού έχει αίσιο τέλος, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών μαζί του φέρεται να πιάστηκε τραυματισμένος και ένας από τους απαγωγείς του.
Αυτή την ώρα ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένος.
Την είδηση για την απελευθέρωση του Πουλίδο επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπός του, Φελίπε Αγιάλα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πουλίδο απελευθερώθηκε, είναι καλά».
Παράλληλα και ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την πληροφορία:  «Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν! Είναι με τους δικούς του και είναι ασφαλής», ενημερώνουν οι ερυθρόλευκοι.

 Πηγή: SDNA

Καταπληκτικό! Δείτε πώς ο Πουλίδο συνέβαλε στην απελευθέρωσή του - Είχε τύχη βουνό

 



Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, "κλειδί" αποτέλεσε το τηλεφώνημα που κατάφερε να κάνει ο ποδοσφαιριστής στον αριθμό έκτακτης ανάγκης και το οποίο στάθηκε καθοριστικό προκειμένου να εντοπιστεί το ακριβές σημείο στο οποίο βρισκόταν.

«Το πρωί της Κυριακής ο Πουλίδο κατάφερε να ξεφύγει της προσοχής των απαγωγέων και κάλεσε στον αριθμό έκτακτης ανάγκης. Με αυτόν τον τρόπο εντοπίστηκε η ακριβής τοποθεσία όπου βρισκόταν. Επιβεβαιώθηκε ότι συνελήφθη ο 38χρονος, Ντανιέλ Ερνάντες Μοράλες, ο οποίος ανήκει σε μία από τις εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή και είναι γνωστός στις Αρχές. Εμπλέκονται τουλάχιστον τρία ακόμα άτομα, τα οποία και αναζητούνται. Στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής έγινε ένα τηλεφώνημα από τους απαγωγείς προκειμένου να ζητήσουν λύτρα χωρίς όμως να πουν ακριβές ποσό. Ο Πουλίδο εξετάστηκε από γιατρούς και ψυχολόγους. Κατά την διάσωσή του δεν έγινε χρήση βίας ενώ να σημειωθεί πως οι απαγωγείς δεν πρέπει να γνώριζαν ποιος είναι ο Πουλίδο, δηλαδή ότι πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο», τονίστηκαν μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...