Διακοπές πολλών αστέρων με λίγα ευρώ

Είχες έναν δύσκολο και κουραστικό χειμώνα και περίμενες το καλοκαίρι με ανυπομονησία. Αξίζεις πολλές μέρες διακοπές και κανέναν απολύτως περιορισμό. Ο Σεπτέμβρης έρχεται απειλητικός και πρέπει να φροντίσεις να επιστρέψεις με γεμάτες τις μπαταρίες σου.
AdTech Ad
Οι διακοπές είναι ιερές και η ξεκούραση του καλοκαιριού χαρακτηρίζει την ποιότητα του επικείμενου χειμώνα.
Δεν ξέρω ακριβώς τι έχεις κανονίσει και αν σκέφτεσαι κάτι συγκεκριμένο. Επειδή όμως σε κόβω το ίδιο αναποφάσιστο και της τελευταίας στιγμής με όλους τους άλλους πήρα την πρωτοβουλία να σου κάνω ορισμένες προτάσεις.
Επέλεξα και κράτησα τις προτάσεις μου προσεγμένες με κάθε πολυτέλεια και άνεση. Τα πακέτα είναι όλα ALL INCLUSIVE. Οι προορισμοί είναι από τους δημοφιλέστερους και πλέον κοσμοπολίτικους στην χώρα μας. Ακόμα και στην περίπτωση που επιθυμείς κάτι διαφορετικό για φέτος σου έχω συμπεριλάβει και 2 κρουαζιέρες.
Ας αφήσουμε όμως τα λόγια και να περάσουμε στην ουσία. Παρακάτω ακολουθούν 11 ξεχωριστές επιλογές για διακοπές για φέτος το καλοκαίρι.


5* GrandResort - Κύπρος €340

340€ από 425€ ( Έκπτωση 20%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων GrandResort στην Λεμεσό της Κύπρου δίπλα στη θάλασσα, σε Δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί της Αφροδίτης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!



5* Elegance Luxury Suites - Ζάκυνθος €495

495€ από 990€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο 5 αστέρων Elegance Luxury Suites με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος στην Ζάκυνθο, σε Deluxe Suite με Πρωινό! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος και καλάθι με φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες στο όμορφο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!



4* Oceanis Hotel - Ρόδος €408

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Oceanis Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Kήπο στη Ρόδο, μόνο με 408€ από 510€ (Έκπτωση 20%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα ζεστά και κρύα Σνακ και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!



4* Blue Bay Beach Hotel - Ρόδος €345

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Blue Bay Beach Hotel του Ομίλου BLUE BAY GROUP ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στη Ρόδο, μόνο με 345€ από 431€ (Έκπτωση 20%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, διάφορα Σνακ και Παγωτό! Απεριόριστη κατανάλωση σε Τοπικά Αλκοολούχα και μη ποτά, όπως Κρασί, Μπύρα, Αναψυκτικά, Χυμούς, Νερό, Καφέδες, Τσάι κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους διατίθεται Children's Club και Miracle Playground! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!



4 ήμερη Κρουαζιέρα "Εικόνες του Αιγαίου - 5 Ελληνικά Νησιά και Τουρκία" (Celestyal Olympia) από 271,00€




5* Skopelos Holidays Hotel & Spa - Σκόπελος €218

ALL INCLUSIVE στο 5 αστέρων Skopelos Holidays Hotel & Spa του Ομίλου Spyrou Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Χώρα Σκοπέλου, μόνο με 218€ από 436€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα και Ούζο! Προσφέρονται 2 Antistress Head Massages και 2 Welcome drinks! Παρέχονται 2 ξαπλώστρες και ομπρέλα στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία τoυ Πανόρμου, μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς και από την Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!



4* Belvedere Aeolis Hotel - Μυτιλήνη €169

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Belvedere Aeolis Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στη Μυτιλήνη, μόνο με 169€ από 338€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Σνακ, Παγωτά, μη Αλκοολούχα ποτά όπως Χυμοί, Αναψυκτικά, Νερό, Αλκοολούχα ποτά όπως Κρασί, Μπύρα και Ούζο κατά την διάρκεια της ημέρας! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!



4* Elounda Breeze Resort - Ελούντα Κρήτης €599

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Elounda Breeze Resort ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στην Ελούντα Κρήτης, μόνο με 599€ από 1198€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πρωινό σε Μπουφέ, Late Breakfast, Μεσημεριανό σε Μπουφέ, Βραδινό σε Μπουφέ και Late Dinner καθώς και διάφορα ζεστά και κρύα σνακ, χύμα Παγωτό, μεγάλη ποικιλία σε τοπικά Αλκοολούχα ποτά, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί σε ποτήρι, Αναψυκτικά, Χυμούς, Καφέ, Τσάι και Μπισκότα κατά την διάρκεια της ημέρας! Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει Mini Club και για τους μεγάλους διάφορες δραστηριότητες καθημερινά! Παρέχεται Πρωινή Γυμναστική και Αεροβική, Γυμναστήριο, Πετσέτες Θαλάσσης, Ξαπλώστρες και Ομπρέλες στην Πισίνα και την Παραλία του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!



Ellinon Thea 4* (Πακέτο 7 διανυκτερεύσεων) από 314,00€

Τοποθετημένο στο πιο εκπληκτικό σημείο της Σαντορίνης με απέραντη θέα του Αιγαίου και του ηφαιστείου που ξεπροβάλλει μέσα από τα κρυστάλινα νερά, το ξενοδοχείο “Ελλήνων Θέα” είναι η ιδανική επιλογή για μία πραγματικά “διαμονή εμπειρίας”. Σε στρατηγική τοποθεσία απέναντι από την Καλντέρα στο Φηροστεφάνι και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο των Φηρών, παρέχει ευκολία στον επισκέπτη να εξερευνήσει την ευρύτερη περιοχή με τα πόδια και να ζήσει την έντονη νυκτερινή διασκέδαση του νησιού, τα τοπικά εδέσματα και τα φρέσκα θαλασσινά. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν Τζακούζι (εξωτερικό ή εσωτερικό), Μπαλκόνι, Κλιματισμός, τηλεόραση, DVD, Σύνδεση στο Internet, Στεγνωτήρας μαλλιών, Χρηματοκιβώτιο, Filmnet και 4 διεθνή κανάλια Tο ξενοδοχείο Ελλήνων Θέα είναι η σωστή επιλογή για τη διαμονή σας, όπου η απλότητα και η φιλοξενία συνυπάρχουν με την πολυτέλεια και τον επαγγελματισμό!



7 ήμερη κρουαζιέρα "Εικόνες του Αιγαίου - 6 Ελληνικά νησιά & Κωνσταντινούπολη"(Celestyal Crystal) από 470,00€




Grecotel Olympia Oasis 5* από 656,00€

Πάνω σε μια παραμυθένια αμμουδιά μήκους δυο χιλιομέτρων, στην ομορφότερη ακτή της Πελοποννήσου, ζήστε ό,τι ονειρεύεστε στις διακοπές σας! Ατέλειωτες πισίνες και λουλουδόκηποι, βεράντες θαλασσινές, επιβλητικά σαλόνια και εστιατόρια. Ένας κόσμος ανεξάντλητος, παιχνιδιού και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Mandola Rosa, που σημαίνει ‘Ρόζ Αμυγδαλιά’! Μοναδικές σουίτες και βίλες με εσωτερική αυλή, σαλόνι, τραπεζαρία, ιδιωτική πισίνα και κήπο με θέα στο Ιόνιο πέλαγος και τη Ζάκυνθο. Το Olympia Riviera Thalasso σας καλωσορίζει σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα που διεγείρει αισθήσεις και φαντασία. Ιδανική λύση για οικογένειες είναι το Olympia Oasis καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται τα πάντα! Ένα ξενοδοχείο, μια μαγική σκηνή, γεμάτη θάλασσα, άμμο και ανοιχτούς ορίζοντες. Επισκεφθείτε το πολυτελές Κέντρο Θαλασσοθεραπείας Elixir, 4.500 τ.μ. & αφεθείτε στα χέρια Ινδών θεραπευτών που θα σας μυήσουν σε νέα μονοπάτια εσωτερικής γαλήνης. Χαρείτε την ιππασία μέσα στο καταπράσινο δάσος του Olympia Riviera Resort αγναντεύοντας το Ιόνιο πέλαγος!
Το Ilia Palms, χτισμένο μέσα στην καταπράσινη έκταση του Olympia Riviera Resort, είναι ένα μικρό ξενοδοχείο που το χαρακτηρίζουν η απλότητα και η άνεση. Στα κομψά δωμάτια κυριαρχούν τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού και θέα στο καταπράσινο δάσος και το Ιόνιο.

Το news247 συλλέγει και σου παρουσιάζει 11 πακέτα διακοπών πολυτελείας σε οικονομικές τιμές για το καλοκαίρι του 2016.
Δημήτρης Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...