Stavento - Ακόμα Ονειρεύομαι / Νέο Άλμπουμ! Βιντεο.

Stavento
«Ακόμα Ονειρεύομαι» 
    
Ο Μιχάλης συνεχίζει να ονειρεύεται και αυτή τη φορά τα όνειρα του τον οδήγησαν σε ένα cd γεμάτο σημαντικούς φίλους, υπέροχες φωνές, αγάπη, χαρά, σεβασμό αλλά και προβληματισμό και ευαισθησία.
Πέρασαν 11 χρόνια μοναδικής παρουσίας των STAVENTO στην ελληνική μουσική σκηνή.
Χρόνια με πολλές και πολύ μεγάλες επιτυχίες, πειραματισμούς, συνεργασίες, ρεκόρ, εκπλήξεις… Χρόνια γεμάτα, άλλα εύκολα άλλα δύσκολα, μέσα στα οποία έχουν ξεπεράσει τα 100.000.000 views στο YouTube και έχουν κάνει περισσότερες από 900 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό... Χρόνια που κυρίως έδωσαν εμπειρία και γνώση.
Το όγδοο cd των STAVENTO με τίτλο «ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ» κυκλοφορεί στις 23 Μαΐου και είναι ένα cd που θα γίνει το soundtrack μας… Ο καθένας μας θα βρει τουλάχιστον ένα τραγούδι «δικό του», ένα τραγούδι που θα του «ταιριάξει γάντι» και θα γίνει κομμάτι του.
Το album αυτό είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει πρωί, με άπλετο φως και ολοκληρώνεται βράδυ, με ένα γλυκό σκοτάδι. Και το ταξίδι αποκτά περισσότερη μαγεία, όταν οι συνταξιδιώτες σου είναι φίλοι σαν τους: Γιάννης Πάριος, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Χατζής, Γιάννης Γιοκαρίνης, Μελίνα Ασλανίδου και Ήβη Αδάμου, φίλοι μοναδικοί που αποτελούν σταθμό στη διαδρομή αυτού του «πλοίου» που λέγεται STAVENTO.
Φίλοι που ντύνουν με τη φωνή τους και την αγάπη τους όλα όσα οι STAVENTO θέλουν να πουν σε αυτό το album. Τραγούδια με το γνώριμο ύφος τους αλλά και έντονα παραδοσιακά στοιχεία, διασκευές και πειράγματα κλασσικών τραγουδιών αλλά και παλαιότερων δικών τους, τραγούδια που το κάθε ένα από μόνο του αποτελεί πρόταση – δείγμα του τι μπορεί να κάνει η ουσιαστική αγάπη για τη μουσική.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...