Η «Μπρέντα» του Μπέβερλι Χιλς δίνει μάχη με τον καρκίνο και ξύρισε το κεφάλι της

Έχει υπάρξει μία από τις μεγαλύτερες σταρ της μικρής οθόνης και πρωταγωνίστρια της πιο δημοφιλούς εφηβικής σειράς όλων των εποχών  «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Η Shannen Doherty, ή αλλιώς η «Μπρέντα» δίνει σήμερα τον δικό της επίπονο αγώνα με τον καρκίνο του μαστού.

Τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της αλλά και τη μάχη που δίνει.

Doherty1
Η 44χρονη ηθοποιός υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες: «Ναι, έχω καρκίνο στο στήθος και υποβάλλομαι σε θεραπεία. Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να γυμνάζομαι και να σκέφτομαι θετικά για τη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους γιατρούς για την υποστήριξή τους και, φυσικά, στους θαυμαστές μου που στέκονται στο πλευρό μου», δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους για το πρόβλημα με την υγεία της.
Doherty3
Σήμερα, η Shannen, έχοντας στο πλευρό τη μητέρα της Rosa και τη φίλη της Anne Kortright - Shilstat απαθανάτισε βήμα-βήμα την απόφασή της να ξυρίσει το κεφάλι της εξαιτίας των δύσκολων χημειοθεραπειών, θέλοντας να δείξει πώς αντιμετωπίζει τη μάχη που δίνει. Η 45χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τις εικόνες με τους 252.000 followers της στο Instagram.
Λίγο πριν ξεκινήσει τη διαδικασία ξέσπασε σε κλάματα ενώ στη συνέχεια έδειξε τη δύναμη της ψυχής της με ένα χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της.
Doherty4 Doherty5 Doherty6
Doherty2
Doherty7Doherty8

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...