Ποιο κανάλι έστειλε στη ΓΓΕΕ… χάκερς για να ελέγξουν το σύστημα του διαγωνισμού;

Οι ενστάσεις των καναλιών, τα οποία τόσα χρόνια εκπέμπουν σε καθεστώς ανομίας, για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών δεν σταματούν ούτε στα σποτάκια, αλλά ούτε και στα όσα υποστηρίζουν δημόσια οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σ’ αυτά.
Ο ΣΚΑΪ πήγε το όλο θέμα, κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους, ένα βήμα παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο τηλεοπτικός σταθμός του
Νέου Φαλήρου, συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου, έφερε στην Ελλάδα ισραηλινή εταιρεία που ειδικεύεται στο χάκινγκ, προκειμένου να ελέγξει το σύστημα της Singular Logic, στην οποία έχει ανατεθεί ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η εγκατάσταση του πληροφοριακού συστήματος για τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής δημοπρασίας χορήγησης των τεσσάρων αδειών γενικού ενημερωτικού περιεχομένου.
Εννοείται πως το αίτημα του τηλεοπτικού καναλιού δεν έγινε αποδεκτό. Άλλωστε, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και προσωπικά ο Μανώλης Σφακιανάκης έχει λάβει κάθε μέτρο απέναντι σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική απειλή και επιβεβαιώνει πως δεν μπορεί να συμβεί το παραμικρό.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...