Europa League: ο καλός Παναθηναϊκός του β μέρους απέκλεισε την Μπρόντμπι

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, που έδωσε στην Μπρόντμπι να σκοράρει, ο Παναθηναϊκός, με τις κινήσεις του Στραματσιόνι εμφανίστηκε αλλαγμένος στο β μέρος, ισοφάρισε, κυνήγησε τη νίκη και πήρε πρώτος χρονικά την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Προκάλεσαν οι Δανοί με πανό εναντίον του Μπεργκ, και στην συνέχεια εναντίον της UEFA.

Κακός στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός,
χωρίς ισορροπία στην άμυνα και δίχως κατοχή, επέτρεπε στην Μπρόντμπι να πατά περιοχή και σε μία από τις ευκαιρίες της να ανοίξει το σκορ με τον Μουχτάρ στο 35.
Ακόμη και έτσι πάντως οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να τελειώσουν την πρόκριση στο 38, αλλά ο Ιμπάρμπο μόνος με τον τερματοφύλακα ήταν άτυχος καθώς το πλασέ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
2579055
(Πηγή: EUROKINISSI / PETER KRISTIAN LUNDO)
Στο β μέρος ο Λέτο μπήκε αντί του Ιμπάρμπο και ο Λουντ αντί του Λεντέσμα και ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς βελτιωμένος, χωρίς να δέχεται φάσεις, ενώ με τον Μπεργκ απείλησε πλέον για το γκολ.
2579058
(Πηγή: EUROKINISSI / PETER KRISTIAN LUNDO)
Αυτό ήρθε στο 65 από κεφαλιά του Ιβανόφ (που λεπτά νωρίτερα δεν βρήκε την μπάλα σε φάουλ του Μπεργκ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε σταματήσει πάνω στην γραμμή το σουτ του Πούκι, στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων). Το «τριφύλλι» κυνήγησε και τη νίκη, που τελικά δεν ήρθε, αλλά η επιστροφή στους ομίλους του Europa League μετά από 2 χρόνια είναι γεγονός.
2579085
(Πηγή: EUROKINISSI / PETER KRISTIAN LUNDO)
Η 11άδα του Παναθηναϊκού (3-5-2): Στιλ / Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Μολέδο/ Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα (58 Λουντ), Γουακάσο, Χουλτ (86 Βιγιαφάνιες) / Ιμπάρμπο (46 Λέτο), Μπεργκ.
πηγη 

ΠΑΟΚ
ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 2
Ζωντανά
Στάδιο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ
2 - 0
Ζωντανά - 46'
Ντιναμό Τιφλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...