ΔΕΙΤΕ LIVE: Ξεκινά άμεσα η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου στις 09.00 θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.  
Οι δρόμοι περιμετρικά του κτιρίου στην Καλλιθέα ελέγχονται εξονυχιστικά και η είσοδος στον προαύλιο χώρο του κτηρίου επιτρέπεται μόνο στους εκπρόσωπους των επιχειρηματιών που έχουν καταθέσει αίτηση χορήγησης τηλεοπτικής άδειας..
.
Στην περιοχή υπάρχουν «κλούβες», δυνάμεις των ΜΑΤ, μέχρι και σκυλιά.
Υπάρχουν επίσης σε ετοιμότητα δύο ασθενοφόρα για παν ενδεχόμενο.
Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στη ΓΓΕΕ για να «καλύψουν» το θέμα βρίσκονται σε προκαθορισμένο σημείο.
Η πρώτη ομάδα που πέρασε την πύλη της ΓΓΕΕ, στις 07.10, ήταν αυτή του STAR (με επικεφαλής τον Κάρολο Αλκαλάι), ενώ ακολούθησε η αντίστοιχη του κ. Καλογρίτσα (με τον γιο του, Βλαδίμηρο, να ηγείται της ομάδας).
Στη συνέχεια ακολούθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αμέσως μετά μπήκε η ομάδα του ΣΚΑΪ. 
Ο Κώστας Κιμπουρόπουλος, εκπρόσωπος του ΣΚΑΪ, είπε:
«Δεν είναι ομαλή η διαδικασία. Ελπίζω αυτή η ανώμαλη διαδικασία να κυλήσει ομαλά. Νοιώθω ότι ερχόμαστε για να καταβάλουμε λύτρα. Αναγκαζόμαστε να ακολουθήσουμε τη διαδικασία. Είμαι εδώ για να στηρίξω της δημοκρατικές αρχές».
.Η πέμπτη ομάδα που πέρασε την πόρτα της ΓΓΕΕ ήταν αυτή το Alpha με επικεφαλής τον Διευθύνων Σύμβουλο του Alpha, Δημήτρη Φουρλεμάδη. Ταπεινωτική χαρακτήρισε τη διαδικασία ο κ. Φουρλεμάδης. «Έχει κληρωθεί τα δωμάτια. Γύρω στις 10.00 θα ξεκινήσει η διαδικασία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και κυρίως για την υφιστάμενα κανάλια, τα οποία έχουν πολλές οικογένειες. Έχουμε αποδεχθεί τον διαγωνισμό και θα παίξουμε με τους κανόνες του διαγωνισμού», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha και συνέχισε: «Έχουμε μεγάλη ευθύνη για τους ανθρώπους που έχουμε. Η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη. Είναι ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές. Είναι αργά να πούμε τι έπρεπε να είχε γίνει». Ακολούθησε η ομάδα του ΑΝΤ1 με επικεφαλής τον Στρατή Λιαρέλη και τον Θόδωρο Κυριακού. Ο πρώτος τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι και αισιόδοξοι. Καλή τύχη σε όλους». Ένα τέταρτο μετά τις 08.00 μπήκε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ο Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες τους. «Είναι δύσκολο να σχολιάσουμε κάτι που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχουν πολλά επίφοβα πράγματα που θα μπορούσαν να διεξαχθούν με έναν άλλο τρόπο», είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Θα μπορούσε να γίνει μια ανοιχτή δημοπρασία. Δεχόμαστε όλους τους όρους και προχωράμε». Τελευταία έφτασε η ομάδα του Ανεξάρτητου Τηλεοπτικού Παρόχου, η οποία εκπροσωπείται από τον Πάνο Κυριακόπουλο και όχι από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, όπως είχε διαρρεύσει από χθες.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...