Διαζύγιο της Αγγλικής Ομοσπονδίας με τον Σαμ Άλαρνταϊς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας αποτελεί από το βράδυ της Τρίτης ο Σαμ Αλαρντάις, μετά από απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας, που όρισε αντικαταστάτη του τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Λίγες μόνον ώρες μετά τις αποκαλύψεις του αγγλικού Τύπου για υπόθεση "χρηματισμού" του Άλαρνταϊς από δημοσιογράφους
που παρίσταναν τους επενδυτές και στους οποίους αποκάλυπτε τρόπους για να παρακάμψουν τους κανονισμούς για τις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών, αλλά και τα υποτιμητικά σχόλια για τον προκάτοχό του Ρόι Χότζσον, αλλά και την ίδια την Ομοσπονδία για τους χειρισμούς της σχετικά με το νέο Γουέμπλεϊ, ήρθε το αυτονόητο διαζύγιο.
2016 09 27T090749Z 1735929931 LR1EC9R0PD1EH RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND ALLARDYCE
(Η πιο σύντομη θητεία στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας για τον Άλαρνταϊς - Πηγή: Reuters / Carl Recine / File Photo)
Μετά από 67 ημέρες παρουσίας του στον πάγκο (η πιο σύντομη στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας), ο Σαμ Άλαρνταϊς ουσιαστικά απολύθηκε από την θέση του, αφού οι εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει (υποστήριξε ότι στις συνομιλίες έκανε ξεκάθαρο, πως οποιαδήποτε ενέργεια των "επενδυτών" θα έπρεπε να εγκριθεί από την FA) δεν θεωρήθηκαν ικανοποιητικές, όπως και η συγγνώμη του για τα υποτιμητικά σχόλια. Πλέον την τύχη της Εθνικής Αγγλίας αναλαμβάνει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, παλαιός διεθνής αμυντικός και τεχνικός της U-21.

 Ο Σάουθγκεϊτ θα καθίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας στα 4 επόμενα ματς για τα προκριματικά του Π.Κ. 2018 (Μάλτα, Σλοβενία (εκτός), Σκωτία, Ισπανία) μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ενώ η Ομοσπονδία πλέον είναι και πάλι σε αναζήτηση προπονητή.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...