Αυτές οι φωτογραφίες από την Κάρπαθο σαρώνουν στο Instagram

Με εκατοντάδες χιλιάδες likes μέσα σε τρεις ημέρες και πάρα πολλά θετικά σχόλια για το εντυπωσιακό τοπίο.
O Travis Burke είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Του αρέσει να φωτογραφίζει τοπία και στιγμές αθλητικής δράσης. Ασχολείται με τα ταξίδια και τα extreme sports. Πέρασε δύο χρόνια από τη ζωή του ταξιδεύοντας με ένα βαν σε διάφορες γωνιές των Ηνωμένων Πολιτείων.
Μετά αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο.
AdTech Ad
Φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε για δέκα ημέρες στην Κάρπαθο. Εντυπωσιάστηκε από την αγριάδα του τοπίου και τα νερά του Αιγαίου.




 Εστίασε τον φακό της κάμερας του στην Chelsea Yamase, αθλήτρια, μοντέλο και συγγραφέα ταξιδιωτικών εμπειριών.
Κάποιες από τις φωτογραφίες του ανέβηκαν στον λογαριασμό της GoPro στο Instagram. Ο Travis συνεργάζεται με τη γνωστή φίρμα κατασκευής action cams. Χρησιμοποιώντας μία Hero 5 αιχμαλώτισε την Chelsea να βουτά σε κάποια πισίνα με φόντο το ηλιοβασίλεμα και να καταδύεται στα γαλάζια νερά, κάπου στις βραχώδεις ακτές της Καρπάθου. Αυτές οι δύο φωτογραφίες έχουν συγκεντρώσει μέσα σε μόλις τρεις ημέρες περισσότερα από 354.000 και 407.000 likes, αντίστοιχα.

  Κρίνοντας από τα σχόλια που συνοδεύουν τις συγκεκριμένες και κάποιες άλλες φωτογραφίες που τράβηξε φέτος το καλοκαίρι στην Κάρπαθο (θα τις βρεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram), ο Αμερικανός φωτογράφος βρήκε στο νησί το ιδανικό σκηνικό για να αναδείξει τη δημιουργικότητά του. Και η ανταπόκριση του κοινού από όλο τον κόσμο τον επιβραβεύει.
 
Παναγιώτης Μαρκίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...