ΕΚΤΑΚΤΟ - Πυροβολισμοί στην Πανόρμου με έναν νεκρό

Αιματηρή συμπλοκή πριν από λίγο στη μέση του δρόμου, στην περιοχή των Αμπελοκήπων με ένα νεκρό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άντρες στη διασταύρωση των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου διαπληκτίσθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα,Πάω να πάρω το όπλο μου και έρχομαι να σε τακτοποιήσω.
ο ένας να βγάλει πιστόλι και να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον άλλο άνδρα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα είναι ένας γυμναστής και δράστης ένας συνταξιούχος αστυνομικός.
πηγη
..
Άφαντος παραμένει ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός που πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, κοντά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 Η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ενώ προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.



Φόνος για τις κάμερες ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας που είχε βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο γυμναστής για να έχει εικόνα από την είσοδο του γυμναστηρίου ήταν η αφορμή για τον καυγά που έφτασε μέχρι το έγκλημα με δράστη τον απόστρατο αστυνομικό και πρώην πολιτευτή της Χρυσής Αυγής.
Οι γείτονές του περιγράφουν τον δράστη ως ένα άκρως προβληματικό άτομο με συχνούς καυγάδες.
Το βράδυ της Παρασκευής άρχισε να διαπληκτίζεται με το θύμα γιατί πίστευε ότι οι κάμερες καταγράφουν και τον ίδιο. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης είπε στο θύμα:
Πάω να πάρω το όπλο μου και έρχομαι να σε τακτοποιήσω.
Όταν ο δράστης επέστρεψε πυροβόλησε και σκότωσε τον γυμναστή. Σαν να μην συμβαίνει τίποτα άρχισε να κατεβαίνει την οδό Πανόρμου με το όπλο στα χέρια και μάλιστα κάτοικος της περιοχής υποστήριξε ότι μόλις ο δράστης τον αντίκρισε τον χαιρέτισε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφυγε από την αστυνομία το 2008, δεν είναι παντρεμένος ενώ ζούσε μόνος του στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας που έγινε το έγκλημα στην οδό Πανόρμου και Βατοπεδίου.
Ο δράστης είχε έντονη πολιτική δραστηριότητα με την Χρυσή Αυγή, κυρίως στον τόπο καταγωγής του την Μεσσηνία.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...