Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Μόνη λύση οι εκλογές

Την ανησυχία του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ζήτησε και πάλι εκλογές.
Μετά τη συνάντηση που κράτησε περίπου μία ώρα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και προσέθεσε: «Επανέλαβα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους εντονότατους
προβληματισμούς μας όχι μόνο για την οικονομική κρίση αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών».
Ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι η μόνη λύση για την έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα είναι οι εκλογές.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να μη γίνει η καθιερωμένη δήλωση των δύο ανδρών μπροστά στις κάμερες. Ένα αίτημα που ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε δεκτό.
«Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε για το χρόνο σας. Η κατάσταση στη χώρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και θα προτιμούσα ενόψει και της συγκυρίας να μην κάνουμε κάποια επίσημη δήλωση, να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε κατ’ ιδίαν», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...