Super League: Ρετιρέ για Παναθηναϊκό, 3-1 τον Αστέρα

Στο… ρετιρέ της βαθμολογίας της Super League παρέμεινε ο Παναθηναϊκός μετά την αποψινή νίκη του, με σκορ 3-1, επί του Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στην αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ο Παναθηναϊκός -μετά την ήττα του από την Θέλτα στην Ισπανία με 2-0 για το Europa League μεσοβδόμαδα- εμφανίστηκε ουσιαστικός και αποφασιστικός από το ξεκίνημα του ματς.

Από την άλλη, οι Αρκάδες -στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στην άκρη του πάγκου τους- δεν κατάφεραν ν’ αποφύγουν την 4η διαδοχική ήττα τους σ’ ένα εξαιρετικά κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.
Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 25ο δευτερόλεπτο, στην πρώτη δηλαδή επίθεση του παιχνιδιού, όταν ο Λουντ «σέρβιρε»… μισό γκολ στον Μπεργκ, με τον διεθνή Σουηδό επιθετικό να μη χάνει την ευκαιρία στέλνοντας με υποδειγματικό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Τρίπολης.
Στο 39′ ο Παναθηναϊκός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 μ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεδέσμα, έπειτα από μαρκάρισμα του Γιαννούλη στον Βιγιαφάνες, σε μια απόφαση του διαιτητή που μάλλον κρίνεται αυστηρή.
Στο 56ο λεπτό ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φαρίνια (σ.σ. έφτυσε τον Κουτρουμπή) και στο 60′ ο Ιμπάρμπο σημάδεψε με κεφαλιά το αριστερό δοκάρι της εστίας των Αρκάδων.
Μέσα σ’ ένα δίλεπτο ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να τα «τινάξει όλα στον αέρα», καθώς στο 67′ ο Αστέρας μείωσε σε 2-1 με πέναλτι του Ιωαννίδη και στο αμέσως επόμενο λεπτό απείλησε σοβαρά τους «πράσινους» με ισοφάριση, όταν Στανισάβλιεβιτς και Τσιλιανίδης όντας σε θέση τετ-α-τετ απέτυχαν να σκοράρουν δίνοντας τη δυνατότητα στον Ζέκα να τους προλάβει γλιτώνοντας την ομάδα του από την «ψυχρολουσία» του 2-2.
Στο 87′ ο Λεδέσμα έκανε το 2×2 από την άσπρη βούλα μετουσιώνοντας σε γκολ την εσχάτη των ποινών που κέρδισε ο Παναθηναϊκός σε ανατροπή του Χουλτ από τον Στανισάβλιεβιτς για το τελικό 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...