Ένας βαθμός η θερμοκρασία στη Λαμία, έντονη χιονόπτωση στην εθνική οδό

Μάχη όλη τη νύχτα για να κρατηθεί ανοιχτή - Πού χιονίζει και πού χρειάζονται αλυσίδες

Ο χιονιάς τα ξημερώματα έκανε το πέρασμά του και από τη Λαμία, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Στο κέντρο της πόλης πασπάλισε τις οροφές των σπιτιών και των αυτοκινήτων, ενώ στα βόρεια προάστια άσπρισαν λίγο περισσότερο. Το περισσότερο χιόνι έπεσε στο Καλαμάκι και τη Δίβρη, που το χιόνι έχει φτάσει τους 10 πόντους,
ενώ λιγότερο χιόνι έπεσε αυτή τη φορά προς τα χωριά της Υπάτης.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Ο Δήμος Λαμιέων όλη τη νύχτα ήταν σε επιφυλακή. Έριξε αλάτι όπου χρειάστηκε και έκανε παρεμβάσεις ώστε το πρωί οι οδηγοί να μην έχουν προβλήματα, ωστόσο χρειάζεται προσοχή. Στις 8:00 το πρωί το θερμόμετρο στη Λαμία έδειχνε μόλις ένα βαθμό πάνω από το μηδέν.

Μάχη στην εθνική - Απαγορευτικό για φορτηγά

Έντονη χιονόπτωση μέχρι και αυτή την ώρα στη νότια Φθιώτιδα (Λοκρίδα) και στη Βοιωτία, όπου όλη τη νύχτα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και δόθηκε αγώνας για να παραμείνει ανοιχτή η εθνική οδός. Το πολύ χιόνι στη Φθιώτιδα και στο εθνικό δίκτυο έχει πέσει από την Αρκίτσα μέχρι και το Κάστρο.
Στις 3:00 τα ξημερώματα δόθηκε απαγορευτικό από την Τροχαία για τα φορτηγά τα οποία δεν μπορούν να κινηθούν στο εθνικό δίκτυο της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας μέχρι νεωτέρας.
Οι αλατιέρες και τα μηχανήματα δουλεύουν ασταμάτητα και μέχρι τώρα δεν έχουν αναφερθεί κάποια ιδιαίτερα προβλήματα. Ωστόσο όσοι θα ταξιδέψουν στον άξονα Αθηνών - Λαμίας καλό θα είναι να έχουν μαζί τους αλυσίδες.
Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία προς Καρπενήσι, ενώ κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο δρόμο προς Δομοκό και προς Μπράλο.
Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr
(φωτογραφία αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...